Ota fengshui huomioon tässä kotisi huoneessa – vaikka et edes uskoisi fengshuihin

Moni voi mieltää fensghuin hölynpölyksi, mutta sen periaatteet voivat tehdä kodistasi entistä paremman.

Kiinalainen fengshui pyrkii tasapainottamaan fyysisten tilojen energiat hyvinvointia ajatellen. Kaikki eivät fengshuin oppeihin usko, mutta sen periaatteista voi olla iloa kodissa kuin kodissa.

Sisustussuunnittelija Kita Marie Williams kertoi Huffington Postille makuuhuoneen olevan erityisesti sellainen tila kodissa, jossa fengshuin oppeja kannattaisi ottaa huomioon.

Alla on kolme tapaa, miten voit noudattaa fengshuita makuuhuoneessasi – uskoit sen oppeihin tai et.

1. Vie televisio muualle

Televisiot – ja muutkin elektroniset laitteet – erittävät positiivisia ioneja, joiden on kerrottu voivan viedä energiaa kehosta. Vaikka tämä ei huolettaisi sinua, ota huomioon, miten televisio voi vaikuttaa sinun suhteeseesi itsesi ja kumppanisi kanssa.

”Makuuhuone on tila sinulle, levollesi ja kumppanillesi. Televisio ei auta niitä suhteita”, Willaims sanoi.

2. Älä laita peiliä sänkyäsi vastapäätä

Williamsin mukaan koskaan ei pitäisi nähdä itseään peilistä, kun on sängyssä. Kun näet ihmishahmon peilissä, kutsut toisen henkilön mukaan ihmissuhteeseen, oli kyse sitten suhteesta itsesi kanssa tai kumppanisi kanssa.

3. Siirrä sänky pois ikkunan luota

Fengshuissa ollaan Huffington Postin mukaan tarkkoja siitä, että pää ei saisi koskaan olla ikkunan alla nukkuessa. Mieli ja keho tarvitsevat tukea levätessään ja Williams suositteleekin asettamaan sängyn vasten vankkaa seinää ilman, että kummallakaan puolella on ovea. Jalkoja ei myös kannattaisi laittaa ovea kohden Perinteisesti kuolleet kannetaan pois jalat edellä ja kukaan tuskin haluaa sellaisia fiiliksiä kotiinsa.

Lähde: Huffington Post


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.