Shottien juominen on ihan mukavaa, mutta shotit voivat tarkoittaa muutakin hyvää, kuin vain illanviettoa baarissa ystävien kanssa.

Nämä shotit on tarkoitettu nautittavaksi vain sen oman sänkykumppanin kanssa. Ne ovat nimeltään O-shot ja G-shot. Kummankin tarkoitus on tehdä parannuksia naisen orgasmiin. Niillä parannetaan herkkyyttä saada orgasmi sekä pidennetään niitä ja tehdään niistä, jos mahdollista, niin vieläkin aiempaa paremmalta tuntuvia.

Näitä kumpaakin hoitoa voi muuten saada ihan täällä Suomessa. Esimerkiksi Cityklinikka tarjoaa niitä, ja sivustolla esitellään myös tarkoin, että mistä niissä on oikein kyse ja mitä hoidoissa tehdään. Tässä alla ovat sivustolta löytyvät selitykset näille kahdelle hoidolle.

O-shot auttaa orgasmivaikeuksissa

Jos sinun on vaikea saada orgasmi, on O-Shot silloin sinulle sopiva hoito. Tässä hoidossa sinun kyynärtaipeestasi otetaan verta, jonka jälkeen toimenpidealue puudutetaan. Veri erotellaan siten, että siitä saadaan esille runsaasti verihiutaleita sisältävä plasman osa. Sitä pistetään alapäähäsi juuri oikeisiin kohtiin, joka auttaa sinua saamaan orgasmin helpommin. Jopa 80 % on saanut apua tästä hoidosta. Se lisää seksuaalista halukkuutta, orgasmien määrää sekä parantaa niiden laatua ja nopeuttaa niiden saamista.

G-shot suurentaa G-pistettä

Tämä hoito käy nopeasti. Se tehdään paikallispuudutuksella, joten voit vaikka käydä ottamassa sen lounastuntisi aikana. Sen vaikutus perustuu hyaluronihapon ominaisuuksiin, ja se vaikuttaa 8 kuukauden ajan siten, että orgasmisi ovat parempilaatuisia ja saat niitä enemmän.

Lähde: Cityklinikka