Jokainen meistä näyttää välillä tunteitaan, mutta osa meistä paljon muita enemmän ja useammin.

Pidätkö itseäsi tunteikkaana ja oletko varma asiasta? Katsohan näitä alla olevia horoskooppimerkkejä, onko yksi niistä sinun. Silloin voit olla varmempi siitä, millainen tunneihminen sinä olet. Tiedät siitä, että oletko enemmän tunne- kuin järki-ihminen.

1. Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Ravut tuntevat kaiken todella syvästi. Kun Rapu on hyvällä tuulella, hän kehuu ja näyttää rakkautensa kaikille läheisilleen. Mutta kun Rapu on huonolla tuulella, hän katoaa lähistöltä, jotta ei vain loukkaisi ketään. Ravut ovat hyviä hallitsemaan tunteitaan, mutta myös hyviä käsittelemään muiden tunteita ja mielialanvaihteluita. Siksi Ravut ovat horoskooppimerkeistä ylivoimaisesti tunteikkaimpia.

2. Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Miksi Kalat ovat niin tunteikkaita? Se johtuu siitä, että he voivat olla liian herkkiä, joka aiheuttaa sen, että heidän mielialansa muuttuu nopeasti. Monien mielestä tämä vaikuttaa siltä, että he ovat usein sokeita näkemään miten asiat oikeasti ovat. Pienetkin asiat voivat vaikuttaa heidän mielialaansa ja tehdä sen välittömästi. Onneksi monet Kalat osaavat käsitellä näitä mielialojensa nopeita muutoksia ja käyttävät niitä inspiraatioidensa lähteenä.

3. Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Skorpionien tiedetään olevan vihaisia, mutta miksi? Hei eivät osaa piilottaa sitä, jos he ovat vihaisia. Se näkyy heidän kasvoiltaan ja olemuksestaan heti. Skorpioni haluaa toimia sen mukaan, mitä hän tuntee. Joten se voi olla kosto jollekin tai apu sellaiselle, jota hän rakastaa ja joka tarvitsee häntä.

4. Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Oinas on aika tuulella käyvä. Jos he ovat vihaisia jollekin, he haluat haastaa vihan kohteena olevan henkilön kisaan ja voittaa sen. Sillä he näyttävät kuinka ylivoimaisia he ovat. Mutta tämä viha ei kestä kaukaa, koska he siirtyvät nopeasti tunteesta toiseen. Heidän mielialansa vaihtelevat todella nopeasti.

5. Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Vaaka kysyy usein, että onko heidän ystävänsä tai perheenjäsenensä vihainen hänelle. Vastaus on yleensä ei. Vaaka pelkää, että he ovat tietämättään järkyttäneet jotakuta, ja pelko siitä on heille aivan kamalaa. Mutta miksi he ovat näin tunteikkaita ja välillä ihan turhaankin? He vain tuntevat kaiken voimakkaammin kuin muut. He asettavat muut itsensä edelle ja keräävät samalla itsellensä taakkaa, joka voi olla todella raskas.

6. Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Miksi kaksoset ovat niin tunteikkaita? No, kaksoset eivät halua, että muut ovat surullisia, joten he tekevät sen eteen paljon työtä. Siksi he vastaavat aina olevansa kunnossa, jos joku sitä kysyy. Vaikka he eivät olisi, he eivät halua pahoittaa sillä muiden mieltä. Siksi heillä on usein huono fiilis. Olisi ehkä parempi myöntää se, koska näyttää siltä, että he olisivat aina onnellisia. Kaksoset eivät ole pitkävihaisia.

7. Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Neitsyt on kontrollifriikki, joka sekin on liian laimea nimitys siitä, että he haluavat aina kaiken sujuvan heidän pillien mukaan. He pitävät juhlien suunnittelusta, koska haluavat hallita kaikkea mahdollista. He voivat tuntua joskus todella ilkeiltä, varsinkin jos kaikki ei suju niin kuin he haluavat. Ja se näkyy monenlaisina tunteina. Jos Neitsyt sanoo: ”Tarvitsen omaa aikaa”, luota siihen, että se on totta. Et halua olla silloin hänen seurassaan sekuntiakaan, koska hän on juuri räjähtämässä.

Lähde: Yourtango