Tämä termi voi olla monille uusi, mutta moni voi silti tuntea olleensa joskus juuri sellainen.

Kyseessä on Cosmopolitan -sivuston mukaan tyttöystäväkasvattaja (engl. Foster Girlfriend), ja kun kuulet mitä sillä tarkoitetaan, voit tunnistaa siitä itsesi. Tai voit tunnistaa siitä jotain sellaista, jollainen olet joskus ainakin ollut. Tämä tyttöystävä on nimittäin ohjannut ja muovannut poikaystävästään heidän seurustelunsa aikana paremman ihmisen. Sen jälkeen, kun on erottu, on poikaystävä ollut jollekin toiselle heti parempi kumppani, ja ehkäpä jopa hyvä aviopuoliso.

Foster Girlfriend on jo todellinen ilmiö TikTok -sovelluksessa, ja tämän nimimerkin kantavan naisen videoilla on ollut jo yli 370 000 näyttökertaa. Kannattaa käydä katsomassa hänen mielenkiintoisia tyttöystävä-kasvattajana-teemaansa liittyviä videoita, jotka näet täältä tai voit katsoa tämän sivun alaosasta yhden näistä videoista.

Tässä vielä tarkempi selitys tälle termille, joka on aika hauska. Kyseessä on ”tyttö”, joka tapailee kaveria siihen asti, kunnes kaveri löytää ikuisen kodin. Ennen sitä nämä aika paljon naisilta näyttävät tyypit tarjoavat miehille ilmaista hoitoa ja opettavat heille uusia temppuja, joka auttaa heitä pääsemään sisään seuraavaan suhteeseensa.

On ihan normaalia haluta tehdä kumppanistaan paras mahdollinen, mutta siihen ei kannata tottua, että on itse se toiseksi paras. Tästä voi tulla helposti kierre, joka ei varmasti tee hyvää. Joten tällaisesta kannattaa ottaa oppia, ja seuraavassa suhteessa ei kannata ottaa vastuuta siitä, että toisen pitäisi muuttua ja kasvaa ollakseen parempi puoliso. Siksi kannattaa aloittaa suhde sellaisen kanssa, joka on jo valmis juuri sinulle.

@kellyaoh

hope all of y’all are doing well out there ❤️ thanks for the damage #amiahumanoramiadoormat #imadoormat #fostergirlfriend #love ♬ Human or Doormat – Tom

Lähde: Cosmopolitan