Sinun kannattaa pyrkiä selvittämään nopeasti ihmisen motiivit, kun kohtaat maskfishingia.

Koronapandemia on sekoittanut kaiken uusiksi, myös deittailun. Olemme tottuneet uudenlaiseen korona-arkeen ja myös deittailumme on muuttunut sen myötä. Myös uusia trendejä on syntynyt pandemian vaikutuksesta.

Oletko sinä jo kuullut maskfishing-deittailutrendistä? Kyseessä on trendi, jossa deittailusivustolla olevat henkilöt käyttävät profiilikuvia, joissa he esiintyvät kasvomaski kasvoillaan. Näin ollen suuri ja ilmeikäs osa heidän kasvoistaan on peitetty ja henkilöt antavat itsestään – tietoisesti tai tiedostamattaan – sellaisen kuvan, että he peittelevät jotain.

Peittelyn lisäksi kyse saattaa olla myös siitä, että kasvomaskilla varustetulla profiilikuvalla pyritään antamaan mahdollisimman positiivinen kuva itsestä, sillä koronaan vakavasti ja asianmukaisesti suhtautuminen on suurimmalle osalle hyvin mieluinen piirre.

Kun tapaat maskfishingia harrastavan henkilön deittailusivustolla, kannattaa pyrkiä selvittämään mahdollisimman pian, mihin henkilö kuvallaan pyrkii. Mikä hänen suhtautumiseensa pandemiaan ja sen aiheuttamiin varotoimiin on, ja pyrkiikö hän tietoisesti peittämään kasvonsa tuntemattomasta syystä?

Ole siis valppaana, kun kohtaat maskfishingia!

jaa artikkeli myös deittaileville ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan / Kuva: Dan Burton, Unsplash