Ole oma itsesi – 3 syytä mennä ilman meikkiä ensitreffeille

Meikki voi tuoda itsevarmuutta, mutta vielä enemmän sitä voi tuoda onnistuneet treffit, joissa on ollut täysin omana itsenään.

Monella naisella on omat rutiininsa ennen ensitreffejä. Suurella osalla yksi osuus siitä on meikkaaminen.

Monille meikki tuo lisää itsevarmuutta, mutta joskus voisi tehdä hyvää mennä treffeille täysin omana itsenään. Miestenkin on kerrottu suosivan luonnollisempaa meikkityyliä, joten miksipä ei sitten kokeilisi täysin luonnollista ilmettä ja menisi treffeille meikittä?

Lue alta kolme syytä, miksi ensitreffeille voi kannattaa mennä ilman meikkiä.

Itsevarmuutta ilman meikkiä

Kysy itseltäsi, saako meikki sinut todella tuntemaan olosi paremmaksi ja kauniimmaksi vai saako meikkaaminen sinut vain kantamaan itsesi hieman itsevarmempana. Harvardin yliopiston tutkijan Nancy Etcoffin mukaan meikki tuo vain ohimenevän tehostuksen itsetuntoon sen sijaan, että se loisi jatkuvamman varmuuden. Koeta siis hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet ja hakea itsevarmuutta siitä.

Seuralaisen todellisen kiinnostuksen määrä selviää

Elite Dailyn mukaan tuore tutkimus päätteli, että kohtuullinen määrä meikkiä voi tehostaa naisen viehättävyytä. Tämä voisi vaikuttaa syyltä, miksi meikkiä kannattaa laittaa, mutta Elite Daily kehottaakin toimimaan päinvastoin. Jos kaikki menee treffeillä hyvin, tiedät seuralaisesi olevan kiinnostunut muustakin kuin meikatuista kasvoista – nimittäin sinusta itsestäsi.

Jos miesten ei tarvitse, miksi naisten pitäisi?

Naisten odotetaan käyttävän meikkiä, jotta he vaikuttaisivat ammattimaisilta, laittautuneelta ja nätiltä ja miehet taas usein selviävät vain hiustensa kampaamisella ja naamakarvoituksen siistimisellä. Jos naiset eivät odota miesten panostavan ulkonäköönsä ensitreffejä varten, lienee reilua, että naisten ei tarvitse silloin pohtia, arvostaako treffiseura kissansilmä-rajausta vai ei.

Toki meikin käyttö on jokaisen oma valinta, mutta monelle meikeittä treffeille meno voisi olla mielenkiintoinen, kasvattavakin kokemus.

Lähde: Elite Daily


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.