Kampaaja värjäsi tulevan äidin hiukset kuvastamaan vauvan sukupuolta.

Etelä-Dakotassa asuva Amanda päätti selvittää tulevan pienokaisensa sukupuolen hauskalla ja omalaatuisella tavalla: hän pyysi kampaaja Amber Sacrisonia värjäämään hiuksensa joko siniseksi, jos vauva on poika tai pinkiksi, jos vauva on tyttö.

Good Housekeepingin mukaan Amanda varmisti lääkäriltään, onko hiusten värjääminen hyvä idea ja ajatukselle näytettiin vihreää valoa. Sacrison sai Amandan lääkäriltä suljetun kirjeen, joka sisälsi vauvan sukupuolen ja kampaaja ryhtyi tuumasta toimeen ja värjäsi Amandan hiukset – siniseksi.

Hiusvärin ja vauvan sukupuolen paljastumisen hetki ikuistettiin videolle, jonka Sacrison jakoi Facebookissa. Ja kuten Amandan reaktio osoittaa, on hän onnensa kukkuloilla vauvan sukupuolesta – sekä toivottavasti myös uudesta hiusväristään.

Vuosi sitten kerroimme myös hauskasta tavasta, jolla kuuden pojan äidille selvisi seuraavan lapsen sukupuoli; äiti leikkasi palan kakusta, jonka täytteen väri vastasi vauvan sukupuolta. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

Alta voit katsoa videon hetkestä, kun Amandalle paljastetaan uusi hiusväri sekä vauvan sukupuoli:

Is she having a girl? Or is she having a boy???
Gender reveal I did for some family. This was such a happy moment, I cried. This was so much fun!!! I can’t wait to do another.

Julkaissut Amber Sacrison – Hair Artist 11. marraskuuta 2015

Lähde: Good Housekeeping

Kommentit

Kommenttia