Kuuden pojan äiti saa tietää seuraavan lapsen sukupuolen – katso mahtava reaktio

Äidin reaktio on melkoinen sukupuolen paljastuttua.

Cher Lair on kuuden pojan äiti ja odottaa perheeseen seitsemättä lasta. Yhdessä miehensä Stephenin kanssa he antoivat ystävänsä Andrea Silveyn saada tietää tulevan lapsen sukupuoli ennen kuin itse vanhemmat saivat sitä tietää.

Silvey leipoi sen jälkeen kakun, jonka sisus olisi joko vaaleanpunainen tai sininen sen mukaan, kumpaa sukupuolta perheen seitsemäs lapsi on. Kakkua leikatessa sukupuoli paljastui vanhemmillekin.

Kun sisus paljastuu vaaleanpunaiseksi, reagoi perheenäiti voimakkaasti, selvästi yllättäyen. Medialle hän on kertonut olevansa innoissaan, että perheeseen saadaan tyttö.

”Meillä on ukkovalta selvästi. Haluan kokea äiti-tytär-jutun, viedä hänet katsomaan Tuhkimoa, pedikyyreihin ja manikyyreihin ja ostaa tanssiaismekon, olen halunnut sitä”, Lair kommentoi.

Lairit olivat ehtineet jo luopua ajatuksesta saada tytär.

”Alun perin, kolmannen ja neljännen lapsen kohdalla ajattelin, että kyllä tyttö tulee jossain vaihessa. Eivät he kaikki voi olla poikia. Mutta neljännen, viidennen ja kuudennen jälkeen sitä tavallaan ajattelee, että kyllä, kyllä voi”, odottava äiti sanoi, mikä selittää entisestään hänen reaktiotaan tulevan lapsen sukupuolen paljastuttua.

Katso video yllä!

Lähde: BuzzFeed


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.