Asiantuntijat ovat ennustaneet nännien pienentämisen olevan tämän vuoden isoin trendi kauneusleikkausten saralla.

Naisten rinnat saavat paljon huomiota ja myös tarpeetonta kritiikkiä osakseen: milloin ne ovat liian isot, liian pienet, menettäneet terhakkuutensa tai ovat liian erilaiset. Monet turvautuvatkin kauneusleikkauksiin muokatakseen rintojaan.

Ei kuitenkaan riitä, että rinnat ja niiden ulkonäkö aiheuttavat naisille harmaita hiuksia, sillä nyt on alettu miettiä myös nännien ulkonäköä, kertoo Independent – ja ilmeisesti pienempi on parempi.

Plastic Surgery Group on julkaissut ennustuksensa tämän vuoden suurimmista trendeistä kauneusleikkausten saralla ja kertonut nännien pienentämisen kasvattaneen suosiota.

”Olemme nähneet 30 prosentin kasvun naisten toiveissa saada pienemmät nännit viimeisen vuoden aikana”, konsultoiva plastiikkakirurgi Mo Akhavani kommentoi.

”Huomio on kiinnittänyt nyt yleisestikin enemmän nännien kokoon”, hän lisäsi.

”Naiset tulevat vastaanotolle pelkästään nänniasioiden takia: liian isot, liian pienet, liian ’ujot’ (tai sisäänpäin kääntyneet) ja meillä on tekniikoita kaikenlaisiin nänneihin”, plastiikkakirurgi sanoi.

Independentin mukaan Plastic Surgery Groupin teettämä tutkimus tukee väitteitä pienempien nännien viehätyksestä. Tutkimuksessa pyydettiin 131 osallistujaa arvioimaan nännien erikokoisten nännien viehättävyyttä.

Tuloksissa ilmeni, että 25-30 prosenttia rinnasta vievät nännit arvioitiin parhaimmaksi. Suurin osa tutkimukseen osallistujista mielsi yli 50 prosenttia rinnasta vievät nännit liian suuriksi.

”Meille selvisi, että pienemmät nännit omaavat potilaat saivat paremmat arviot viehättävyydessä kuin he, joilla oli suuremmat nännit”, Akhavani kertoi.

Mitä mieltä sinä olet tästä trendistä? Onko nännien koolla mitään väliä? Ota kantaa kommenteissa!

Lähde: Independent