Muun muassa lukemisella voi olla positiivinen vaikutus makuuhuoneen tapahtumiin.

Erilaisista keinoista tehostaa seksielämää uutisoidaan lähes jatkuvasti. Alle on koostettu viisi outoa seksielämää tehostavaa asiaa, joilla on tieteellistä/tutkimuksellista pohjaa.

Nämä viisi outoa asiaa tehostavat seksielämääsi:

1. Kumppanin kuvan katsominen

Kuulostaa yksinkertaiselta ja Your Tangon mukaan se on myös tehokasta. Tutkimuksesta kävi ilmi, että kumppanin kuvan katsominen 30 sekunnin ajan tai pidempään saa aivot tuottamaan dopamiinia ja siten tehostaa seksihalujasi.

2. Lukeminen

Seksologi Susan Kelloggin mukaan bibloterapiasta voi olla apua, sillä se edistää seksuaalikäyttäytymistä lukemisten avulla.

”On olemassa tutkimuksia, jotka väittävät fantasioinnin lisäävän muun muassa dopamiinin ja testosteronin määrää. Tästä syystä biblioterapia voi olla tehokas työkalu monella eri tasolla naisille, joka kokee seksiviettinsä alhaiseksi”, Kellogg sanoi.

3. Hikoilu

Naiset kiihottuvat kumppaninsa hiestä. Journal of Neurosciencessä julkaistun tutkimuksen mukaan hienhaju lisää naisissa stressihormoni kortisolin määrää.

4. Punainen on valttia

Jos haluat vietellä miehen, pukeudu punaiseen. Tämän lisäksi punaviinillä on vaikutusta. Journal of Sexual Medicinessä julkaistu tutkimus sai selville, että punaviiniä juovilla naisilla on korkeampi seksivietti kuin naisilla, jotka suosivat muita alkoholijuomia.

5. Avokadoja ääntä kohden

Your Tangon mukaan avokadoilla on sukuviettiä kiihottava vaikutus. Sen lisäksi, että ne tekevät salaatistasi paremman, ne voivat tehdä myös seksielämästäsi paremman.

Lähde: Your Tango