Makuuhuoneen puolella voi tulla tehtyä monenlaisia virheitä.

Tässä ei nyt ole kyse sisustamiseen liittyvistä virheistä, vaan seksin harrastamisesta, jota toki voi tehdä muuallakin kuin makuuhuoneessa. Seksiasiantuntijan mukaan suurin osa tekee virheitä, jotka liittyvät seksiin.

Neljä virhettä, joita tehdään makuuhuoneessa

Seksiasiantuntijan mukaan on neljä yleistä virhettä, joita tehdään makuuhuoneen puolella, jos kyse on seksistä. Tai oikeastaan ne liittyvät myös siihen, mitä tapahtuu myös makuuhuoneen ulkopuolella.

1. Ei virittäydytä tunnelmaan

Seksitunnelmaan pääseminen kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin ennen kuin on tarkoitus harrastaa seksiä. Jos aikoo harrastaa seksiä illalla, voi jo päivän aikana keskustella siitä kumppanin kanssa. Kumppanille voi esimerkiksi kertoa, kuinka ei malttaisi millään odottaa iltaan asti.

2. Arvostetaan liikaa pääruokaa

Myös alkupaloja on hyvä arvostaa eikä pelkästään loppuhuipentumaa. Joskus seksiin voi keskittyä liikaa, eikä se ole hyvä asia. Naisilla kestää kiihottua kauemmin kuin miehillä, joten olisi hyvä hidastaa jo esileikin kohdalla ja nauttia siitäkin kunnolla.

3. Yritetään johtaa seksiä liikaa

Oli mies tai nainen, niin kannattaa miettiä, että pyrkiikö johtamaan seksiasioissa liikaa. Se ei ole paras tapa ilahduttaa seksikumppaniaan. Sen sijaan parempi vaihtoehto on selvittää, että mitä hän seksiltä haluaa ja toimia sen mukaan.

4. Ei kiinnitetä huomiota siihen mitä tapahtuu seksin jälkeen

Myös jälkipelit ovat seksissä tärkeässä osassa. Vaikka tuntisikin seksin aikana olevansa palvottu, on tärkeää, että tuntee sitä myös seksin jälkeen. Kun suudellaan ja halaillaan seksin jälkeen, tulee toiselle myös silloin olo, että on rakastettu ja arvostettu.

Lähde: The Sun