Oletko koskaan ihastunut suosikkielokuvasi seksikohtaukseen niin paljon, että haluat myös itse kokeilla sitä kotona?

OnBuy’s Adult Division-sivuston teettämässä kyselyssä pyydettiin vastaajia kertomaan, mikä on heidän suosikkiseksikohtaus ja aikovatko he kokeilla tai ovatko kokeilleet sitä jo kotioloissa. Tässä on kyselyn kärkikolmikko.

PRETTY WOMAN

Monille ei voi olla yllätys, että Pretty Woman nousi yhdeksi suosikeista. 86% vastaajista piti Julia Robertsin ja Richard Geren surullisenkuuluisaa seksikohtausta pianon ääressä suosikkina ja huikeat 65% vastaajista haluaa kokeilla sitä itse! Valitettavasti kaikilla ei ole pianoa kotona…

TITANIC

Olisi ollut yllätys, jos Titanicin kuuluisa seksikohtaus autossa, ei olisi ollut listassa. Muistat varmasti kuinka käsi liukuu vasten auton huuruista ikkunaa, kun Jack ja Rose rakastelevat ensimmäistä kertaa… Vaikka kohtaus on hyvin lyhyt, se on jäänyt monien mieleen ja olikin suosikki 83 prosentille vastaajista ja jopa 79 prosenttia vastaajista halusi itse kokea sen.

THE NOTEBOOK

Kuka voisikaan unohtaa The Notebook-elokuvan surullista sadekohtausta. Tämä oli suosikki 81 prosentille vastaajista ja jopa 80 prosenttia haluaa kokea kohtauksen itse.

Jaa jos joku näistä oli myös sinun suosikkileffa!

Lähde: Woman And Home