Nämä ovat pahimmat miestyypit nettideittailun maailmassa – lue kuvaukset

Nämä viisi miestyyppiä tulevat nettideittailun lomassa useinmiten vastaan.

Treffailu on vaikeaa ja nettitreffailu vielä hankalampaa, mutta nettimaailmasta on tullut siitä huolimatta tehokas tapa löytää itselleen kumppani. Maailmaan mahtuu kuitenkin monenlaisia ihmisiä ja tämä tuntuu vain korostuvan nettideittailun maailmassa.

The Stir-sivustolla listattiin viisi miestyyppiä, joita yleisimmin nettideittailun lomassa tapaa ja joiden joukosta se oma helmi voi lopulta löytyä.

1. Kolmikirjaiminen rakastaja

”Moi” tai ”hei”, muuta häneltä ei tule. Iso alkukirjain on unohtunut ja huutomerkki kadonnut, mutta hyvällä tuurilla mukana on hymiö. Tämä mies on sen verran kiinnostunut, että kirjoittaa sinulle kolme kirjainta vain saadaksesi sinut tekemään loput työstä ja kirjoittamaan enemmän takaisin. Eli oikeastaan häntä ei kiinnosta juuri ollenkaan.

2. Yli-innokas paljastelija

Hän vaikutti lupaavalta nettideittiprofiilinsa perusteella ja jutustelunne sujui mukavasti. Teidän elokuvamaku sattui sopimaan hyvin yksiin ja innostuit, kun häneltä oli tullut sinulle viesti. Se innostus katosi kuitenkin kuin tuhka tuuleen, kun viestistä paljastui kuva hänen alastomasta sukupuolielimestään, jota et olisi vielä tässä vaiheessa halunnut nähdä.

3. Herra Olen-Vielä-Kiinni-Exässäni

Tämän miehen kanssa juttu on luistanut niin hyvin, että takava voi olla jo parit oikeat treffitkin, mutta jokin ei silti ole kunnossa. Olet huomannut hänen puhuvan paljon exästään, epänormaalilla tavalla. Lopulta tämä sinun helmeltäsi aluksi vaikuttanut mies paljastuukin exänsä perään itkeväksi kahjoksi, joka ravintolassa syödessänne alkaa parin viinilasillisen jälkeen vain kaivata entistä kultaansa paikalle.

4. Perhettä himoitseva

Ensimmäisten treffien jälkeen hän on valmis taluttamaan sinut alttarille, asettumaan aloilleen ja aloittamaan lasten tekemisen. Hänelle ei ole väliä kenen kanssa hän niin tekee, kunhan hän vain pääsee tavoitteeseensa.

5. Sitoutumaton

Tämä mies on kuin suoraan unelmistasi, mutta hän ei halua samoja asioita kuin sinä. Hänen kanssaan on hauskaa, mutta kun koetat käydä ”Mihin tämä suhde on menossa” -keskustelun, saat kuulla vain saman saarnan kuin moni nainen ennen sinua: ”Olet mahtava, mutta en etsi mitään vakavaa juuri nyt” – huolimatta siitä, että hänen treffiprofiili väittä jotain aivan muuta.

Lähde: The Stir