Nämä ovat maailman ihailluimmat ihmiset – suomalaisilla omat suosikit

Kansainvälisellä tasolla samat nimet ovat olleet listan kärjessä edelliset kolme vuotta.

Luultavasti jokaisella ihmisellä on omat esikuvansa ja henkilöt, joita ihailee. Monille ihmisille ihailun kohteena oleva henkilö saattaa olla Bill Gates tai Angelina Jolie, sillä he ovat YouGovin tutkimuksen mukaan maailman ihailluimmat ihmiset tänä vuonna, kertoo The Independent.

Microsoftin perustanut Gates on ollut listan kärjessä monena vuonna, kun taas Jolie on ollut ykkössijalla vuodesta 2015 lähtien, kun tutkimukseen otettiin erilliset kategoriat naisille ja miehille. Listalla on 20 naista ja 20 miestä, jotka on valittu nettihaastattelujen perusteella, mihin on osallistunut yi 37 000 ihmistä 35 maasta.

Miesten listalla kolmen ihailluimman kärjessä olivat Gatesin jälkeen Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama sekä näyttelijä Jackie Chan. Naisten listalla Jolieta seurasivat Michelle Obama ja Oprah Winfrey.

The Independentin mukaan miesten listalla ihailluimmat henkilöt painottuvat bisnes- ja urheilumaailman edustajiin sekä poliittisiin henkilöihin. Naisten listalla sen sijaan suurin osa ihailluimmista on vaikuttaa viihdemaailmassa, mutta myös merkittäviä poliittisia naisia nousi top 10 -listalle.

YouGovin tutkimuksessa on myös selvitetty maakohtaisemmin ihailluimpia ihmisiä. Suomalaisten eniten ihailema mies on YouGovin mukaan Barack Obama, kun taas tasavallan presidentti Sauli Niinistö sijoittui toiseksi ja Dalai Lama kolmanneksi.

Suomalaisten eniten ihailema nainen sen sijaan on kolminkertainen ampumahiihdon maailmancupin voittaja Kaisa Mäkäräinen. Naisten listalla toiseksi sijoittui Michelle Obama ja kolmanneksi legendaarinen Aira Samulin.

Kansainvälisen miesten listan ykkönen, Bill Gates löytyy suomalaisten ihailemien miesten listalla vasta sijalta 9. ja Angelina Jolie ei päässyt top 10 -listalle naisten puolella lainkaan. Voit tutustua tuloksiin tarkemmin täällä.

Lähde: The Independent


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.