Jos miehesi sanoo sinulle näitä asioita, ovat ne hyvin mahdollisesti valeita.

Luottamus on yksi suhteen tärkeimmistä asioista, mutta ikävä kyllä on olemassa paljon asioita, joista miehet usein valehtelevat meille naisille. Ikävä kyllä ne ovat usein valeita, jotka me naiset syystä toisesta haluamme uskoa, koska asiat ovat silloin helpompia.

Koska on kuitenkin tärkeää tietää, että mies on rehellinen, on meidän myös tärkeää osata tunnistaa ne hetket, kun hän valehtelee.

Kiinnitä siis erityistä huomiota, kun mies sanoo sinulle seuraavat asiat, koska hän saattaa hyvin mahdollisesti valehdella.

 1. Ystäväsi ovat mahtavia
  Hymyileekö miehesi hieman liian sinnikkäästi sanoessaan tämän? Hän saattaa hyvin pitää kavereitasi rasittavina ja äänekkäinä kanoina, mutta ei kehtaa sanoa sitä sinulle, koska riitahan siitä syntyisi.

 2. Teen sen ihan pian
  Tämä on toki klisee, mutta ikävä kyllä klassinen stereotypia on se, että nainen nalkuttaa, eikä mies tee mitään, mitä lupaa. Miehellä ei siis välttämättä ole mitään aikomuksia asentaa jouluvaloja lähiaikoina, mutta hän sanoo sinulle tekevänsä sen pian, ihan vain, jotta lopettaisit nalkutuksen.

 3. Paras sängyssä
  Sanoiko mies, että sinä olet kaikista naisista paras sängyssä? No tottakai hän sanoi niin, varsinkin jos kysyit suoraan. Mitä muutakaan hänen olisi pitänyt sanoa? Ikävä kyllä tämä vale saattaa aiheuttaa ongelmia, sillä jos makuuhuoneessa on ongelmia, on niistä vaikeampi puhua, jos on ensin kertonut toisen olevan täydellinen sängyssä.

 4. Et näytä lihavalta tuossa mekossa
  Jos kysyt mieheltä suoraan, miltä näytät uudessa mekossa, sanoo hän tietysti, että näytät hyvältä. Jos jankkaat asiaa pidempään, et välttämättä silloinkaan saa rehellistä vastausta, sillä hän tietää olevansa pulassa, jos sanoo sinun näyttävän paksulta, tai että väri ei sovi sinulle. Haluaisitko itse, että hän olisi rehellinen?

 5. Menestynyt mies
  Jos mies kertoo omasta menestyksestään töissä, opinnoissa tai vaikkapa urheilussa, kannattaa tähänkin suhtautua pienellä varauksella, sillä miehelle on todennäköisesti hyvin tärkeää tehdä sinuun vaikutus, ja hän saattaa liioitella omia saavutuksiaan melko paljon.

  Saattaa tietenkin olla, että mies on aivan tosissaan ja rehellinen, mutta edellä mainittujen asioiden kohdalla on ikävä kyllä hyvinkin mahdollista, että mies valehtelee.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: All Women’s Talk