Jos harrastatte näitä asentoja, kannattaa olla erityisen varovainen.

Oletko kuullut sanonnan ”pizza on vähän niin kuin seksi: vaikka se olisi huonoa, se on silti hyvää”. Yleensä tuo lause varmaan pitääkin seksin osalta paikkansa, mutta ikävä kyllä on myös tilanteita, joissa seksi on mennyt niin pahasti pieleen, että se ei missään nimessä ole ollut hyvää.

Tällaisiin kertoihin voidaan aivan varmasti laskea ne kerrat, joiden aikana miehen penis murtuu. Lääketieteellisesti kyse ei ole varsinaisesta murtumasta, vaan pikemminkin revähdyksestä. Yhdentekevää, mikä tämän ikävä tilanteen lääketieteellinen nimi on, sillä tuska on nimikkeestä huolimatta melkoinen!

Penismurtumia tutkittaessa tutkijoille selvisi, että 77 % onnettomuuksista sattui seksiä harrastettaessa.

Kaikkein vaarallisimmaksi asennoksi nousi niin kutsuttu doggy style -asento, eli suomeksi takaapäin-asento. Sen osuus kaikista seksin aikana sattuneista penismurtumista oli huikeat 44 %. Seuraavaksi vaarallisin asento oli lähetyssaarnaaja (kuka olisi uskonut, että se voisi olla vaarallinen asento?) ja kolmanneksi vaarallisimman asennon tittelin nappasi cowgirl- eli lehmityttöasento.

Ensi kerralla kannattaakin asentoa valitessa pitää edellä mainitut faktat mielessään, ja joko kokeilla jotain turvallisempaa asentoa, tai ainakin olla hyvin varovainen, jos päädyt harrastamaan jotain kolmesta edellä mainitusta asennosta.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan