Näistä voi olla sinulle enemmän iloa, jos teet ne ilman vaatteita.

Joskus on kiva olla ilman rihman kiertämää oman kotinsa suojissa. Alasti on myös helppo tehdä omiin kaunistautumisrutiineihinsa kuuluvia asioita. Esteettikko Elizabeth Harvey suositteli Women’s Healthille 4 kaunistautumiseen liittyvää asiaa, joita kannattaa tehdä alasti.

Nämä neljä kaunistautumistapaa kannattaa tehdä alasti:

1. Kuorinta

Harveyn mukaan kuorinnan tekeminen alasti jäljittelee kylpylässä koettua kuorintaa ja ihosi on parhaimmillaan päästä varpaisiin.

”Kuorinta alastomana varmistaa, että jokainen sentti on sileä ja kiiltävä”, Harvey sanoi.

2. Itseruskettavan käyttö

”Laitettuasi alastomana itseruskettavaa ja sitten rentoutuessasi ilman vaatteita rusketuksesta tulee tasaisempi ja luonnollisemman näköinen”, Harvey neuvoi.

Tämä johtuu siitä, että pigmentti imeytyy ihoosi eikä vaatteisiin, jotka olisit saattanut laittaa yllesi itseruskettavaa levitettyäsi. Et myös joudu huolehtimaan, että vaatteesi sotkeutuvat.

3. Hajuvedet

”Suihkauta lempituoksuasi kaikkiin ”pulssipisteisiisi”, sillä niin saat pisimpään kestävimmät tulokset”, Harvey kertoi.

Women’s Healthin mukaan kyseiset pisteet ovat kehon lämpimimmät kohdat, jotka lämmittävät tuoksua koko päivän saadakseen maksimitehon irti. Harvey suosittelee laittamaan hajuvettä alasti, jotta kyseisiin pisteisiin pääsee helposti käsiksi: polvitaive, kyynärtaive ja pisteet juuri lonkkaluidesi yläpuolella.

4. Aurinkorasva

Vältä vaatteiden reunojen kohdilla olevan paljaan ihon palaminen levittämällä aurinkorasvaa alasti.

”Aurinkorasvan laittaminen ilman vaatteita on hyvä tapa varmistaa, että ihosi on täysin suojattu auringon haitallisilta säteiltä”, Harvey sanoi.

Lähde: Women’s Health