Nämä kolme farkkumallia pitäisi löytyä jokaisen naisen vaatekaapista

Näillä kolmella parilla pääset jo pitkälle.

Elämä on itsessään jo usein tarpeeksi monimutkaista, joten on ihan tervetullutta pitää oma tyyli yksinkertaisena, mutta tyylikkäänä. Yksi helppo keino saavuttaa se, on pitää vaatekaapissa nämä kolme erilaista farkkutyyliä.

Mustat nilkkapituiset skinny-mallin farkut

Nämä farkut sopivat kaikkialle museosta illanviettoon tyttöjen kanssa. Niiden kanssa sopii kengät kuin kengät, joten ne näyttävät hyvältä kaiken kanssa – korkkareista tennareihin. Käytä samaa paria läpi vuoden: voit esitellä nilkkojasi, kun on lämmintä ja pitää ne lämpiminä saappaiden sisällä kylmempinä kuukausina.

Medium-pestyt boyfriend-farkut

Näiden farkkujen löysä tyyli on niin mukava, että se kilpailee olohousujesi kanssa. Ne voivat sopia paremmin sunnuntaibrunssille, mutta yöelämään suunnatessa toimivat myös yhdistettynä upeaan käsilaukku ja korkokengät -yhdistelmään.

Tummat, korkeavyötäröiset flare-farkut

Leveät lahkeet ovat tulleet takaisin. Jos sinulla ei ole pitkiä jalkoja kuin mallilla, tarvitset näiden farkkujen kanssa korkokengät, mutta se on sen arvoista: retrotyyli tarjoaa silotellun, siromman siluetin heti, kun vedät ne jalkaasi.

Lähde: Glamour


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.