Nämä kauneusniksit kesän varalle jokaisen naisen pitäisi tietää

Nämä ovat tehokkaita kikkoja, kun elohopea kipuaa mittarissa 20 paremmalle puolen.

Kesä on monelle lempivuodenaika, mutta siinä on tietyt puolet, jotka voivat latistaa kauneusrutiineja. Jos mieluummin hehkut lämpiminä päivinä kuin olet hikinen ja pörröinen sotku, voi alla olevista nikseistä olla sinulle iloa.

Nämä vinkit voivat vaikuttaa hieman kahjoiltakin, mutta ne ovat Beauty Highn mukaan ne ovat tehokkaita kikkoja.

1. Ripottele vauvantalkkia ihollesi oltuasi rannalla ja hiekka varisee helposti pois. Aivan kuin se voi toimia kuivashamppoona hätätilanteessa, siitä voi olla iloa myös rannalla. Jos ihollasi on hiekkaa, ripottele vauvantalkkia ja se imee kosteuden iholtasi hiestä ja vedestä ja pystyt pyyhkimään hiekan pois heti.

2. Tee seos ruokasoodasta ja vedestä, millä voit poistaa itseruskettavan virheet. Poista laikut tai liian oranssit kohdat iholtasi tällä seoksella. Käytä sitä hellästi hieromaan ihoasi kohdista, joissa haluat tasoittaa itseruskettavan jälkeä.

3. Käytä kuivashampoota öisin imemään itseensä liiallista öljyä ja hikeä. Kuivashampoo on naisen paras ystävä vuoden ympäri, mutta se on vielä parempi, kun sitä ei laita aamulla. Laita kuivashampoota hiuksiisi yöllä, jotta se imee yön ajan öljyä ja hikeä. Kun kuivashampoolla on aikaa tehdä taikojaan, ovat lopputulokset parempia.

4. Jäädytä aloe vera -geeliä jääkuutiomuoteissa auringonpolttamien hoitoon. Vaikka kuinka koettaisi välttyä palamiselta auringossa, on päiviä, jolloin sitä pääsee tapahtumaan. Aloe vera on yksi parhaista tavoista hoitaa auringossa palanutta ihoa, mutta viileä aloe vera on vielä parempi. Täytä jääpalamuotti alo vera -geelillä ja pidä se pakastimessa koko kesän ajan ja ota pala tai kaksi, kun kaipaat helpotusta auringonpolttamiin.

5. Purista sitrunaan mehua hikitahroihin ennen kuin laitat vaatteet pesuun. Hikitahroja voi ilmestyä erityisesti kesällä, kun kuuma sää saa hikoilemaan. Voit koettaa päästä hikitahroista täysin eroon puristamalla sitruunasta mehua tahroihin ennen kuin laitat vaatteen pesuun.

6. Säilytä kynsilakka jääkaapissa välttyäksesi kuplilta, kun käytät lakkaa. Kesällä lämpö voi reagoida kynsilakan ainesosien kanssa niin, että lakka on paksumpaa ja sen kuivumisessa kestää kauemmin, joten kuplat saavat enemmän aikaa ilmestyä pilaamaan manikyyrisi. Säilytä kynsilakkaa jääkaapissa, niin se pysyy viileänä ja lakkaus on tasaisempaa.

7. Estä ihokarvahöylää ruostumasta laittamalla siihen oliiviöljyä. Ruoste on yksi nopeimmista tavoista terien tylsistymisen ohella saada haavoja, kun höyläät ihokarvojasi. Pidä teräsi paremmassa kunnossa pidempää säilyttämällä sitä pois suihkusta ja laittamalla siihen oliiviöljyä käyttöjen välissä estämään ruostumista.

8. Käytä jäähtyneitä kamomillateen pusseja bikinirajalla helpottamaan ihottumaa. Bikinirajan ihottumaa tapahtuu lähes kaikille, mutta siitä ei ole pakko kärsiä. Upota muutama kamomillateepussi kuumaan veteen ja anna niiden jäähtyä pakastimessa 15-20 minuuttia. Laita teepussit bikinirajallasi kohtiin, missä on ihottumaa ja anna yrttien rauhoittavan vaikutuksen tehdä tehtävänsä.

Lähde: Beauty High


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.