Kaksi merkeistä on molempia: he sekä etenevät nopeasti että kyllästyvät helposti.

Jokainen ihminen toimii omalla tavallaan parisuhteessa, mutta horoskooppimerkit voivat kuitenkin paljastaa tiettyjä ominaisuuksia ja tapoja eri merkkien edustajista.

”Perehtymällä merkin hallitseviin planeettoihin, saamme käsityksen siitä, mitkä arvot ovat heille tärkeimpiä ja mitä he haluavat tuoda elämäänsä, olipa se jännitystä hallitsevan planeetta Marsin myötä tai rakennetta, kun hallitseva planeetta on Saturnus”, astrologi Molly Cardinal kertoi Bustlelle.

Cardinal on listannut Bustlelle neljä helpoiten suhteessa kyllästyvää tähtimerkkiä, minkä lisäksi astrologi Karrie Myers Taylor listasi neljä nopeasti suhteessa etenevää horoskooppimerkkiä. Astrologien listoilta löytyi kaksi samaa horoskooppimerkkiä ja alta voitkin lukea kuulutko itse niiden joukkoon, ketkä sekä etenevät nopeasti että kyllästyvät helpoiten parisuhteessa.

Nopeasti etenevät tähtimerkit

Oinas

Oinas on Taylorin listalla ensimmäisenä ja tämä tähtimerkki on ensimmäisenä myös Cardinalin listalla. Oinas tunnetaan ’soturina’. Se tarkoittaa sitä, että olet mahdollisesti todella impulsiivinen ja saatat toimia miettimättä juuri seurauksia.

”Oinaan lähestyminen parisuhteisiin on todella keskittynyt, itseensä keskittynyt ja todella ’katse palkinnossa'”, Taylor selitti.

Tämä ei välttämättä ole huono asia. Jos tiedät kumppanisi olevan sinulle ’se oikea’, ei välttämättä ole syytä odottaa ja edetä hitaasti. Varmista vain, että rakennat kestävän pohjan suhteelle sen lisäksi, että olet kiinni sen hauskoissa, romanttisissa osissa. Oinaan kyllästymisestä voit lukea alempaa.

Vaaka

Toisena Taylorin listalla on vaaka.

”Tähtimerkkien 7. tarvitsee tasapainoa ja vaa’alle se tulee kumppanin muodossa”, Taylor kertoi.

Astrologin mukaan vaaka on aina joko parisuhteessa tai etsii sellaista. Jos satut kohtaamaan vaa’an etsintävaiheessa, huomaat hänen etenevän kanssasi vauhdikkaasti. Jos olet vaaka, voi tämä olla merkki siitä, että olet sellainen, joka toimii nopeasti nähtyään sen, mitä haluaa, mikä voi olla täysin positiivinen asia. Varmista vain, että olet suora jokaiselle kumppanillesi siitä, mitä odotat häneltä, jotta kukaan ei satuta tunteitaan.

Jousimies

Jousimies on tähtimerkeistä se toinen, joka löytyy kummankin astrologin listalta. Bustlen mukaan jotkut ihmiset etenevät suhteessa hitaasti, toisiinsa tutustuen ja lopulta siirtyvät fyysiseen läheisyyteen. Mutta tämä ei luultavasti päde sinuun, jos olet jousimies.

”Jousimiehet toimivat nopeasti, koska he haluavat mahdollisimman nopeasti ryhtyä fyysiseksi suhteessa”, Taylor sanoi.

”Jousimiehet pitävät kaiken kevyenä, hauskana ja kiinni hetkessä, jotta kumppanista tuntuu yhtä mukavalta edetä yhtä nopeaa kuin hän itse”, hän lisäsi.

Jos etsit vain fyysistä yhteyttä, tämä voi todella toimia sinulle. Jos taas kaipaat myös emotionaalista sidettä kumppaniin, muista omistaa aikaa sillekin. Jousimiehen kyllästymisestä voit lukea alempaa.

Kalat

Taylorin mukaan jos olet kalat, koetat luultavasti aina paeta mielikuvitukseesi, toisinaan taiteen ja toisinaa parisuhteiden kautta. Tämä voi olla iso etu sinulle, koska sinulla ei luultavasti ole monia rajoja ja sinua ei jatkuvasti huoleta, että kiintymykseesi ei vastata.

”Jos kalat pitää sinusta, ei hän epäröi kertoa sitä, jotta molemmat voitte kadota yhdessä autuuteen”, Taylor totesi.

Olipa merkkisi mikä tahansa, jos sinulla on taipumus edetä suhteissa nopeasti, varmista kuitenkin antavasi itselle tarpeeksi aikaa tehdä valintoja, jotka ovat oikeita sinulle.

Helposti kyllästyvät tähtimerkit

Oinas

Oinailla voi siis olla taipumus myös kyllästyä helposti suhteissa. Bustlen mukaan tämä merkki tunnetaan energian määrästään sekä halustaan kokeilla uusia asioita.

”Oinasta hallitsee jännitystä etsivä Mars ja oinas on myös tähtimerkeistä ensimmäinen, joten he haluavat kokea mahdollisimman paljon ja arvostavat paljon ’uutuutta’ suhteessa”, Cardinal kertoi.

Oinat ei ole sellainen, että istuisi alas kumppanin kanssa pikkutarkasti suunnittelemaan treffi-iltaa tai juttelemaan tavoista pitää enemmän hauskaa.

”Oinas ei halua ajatella asioita liikaa, vaan mieluummin vain lähtisi kokemaan asioita, sitten etsisi seuraavan asian”, astrologi selitti.

Oinas mielellään lähtee etsimään seikkailua kumppaninsa kanssa ja hänestä tuntuu parhaalta, kun ei osaa ennustaa mitä tapahtuu seuraavaksi.

Kaksoset

Kaksoset ovat merkeistä kiireisin ja vaihtelevuutta rakastavin, joten he melkeinpä tarvitsevat uusia kokemuksia suhteessaan.

”Kaksosten vaihteleva ominaisuus tarkoittaa sitä, että merkillä on miljoona asiaa meneillään jo valmiiksi ja hän tarvitsee ulostulon niille”, Cardial sanoi.

Kaksoset ovatkin tästä syystä todella puhelias merkki ja saattavat nauttia väittelyiden ja mielenkiintoisten keskusteluiden käymisestä sekä kumppanin että ystävien kanssa – ja lähes kenen tahansa muun, joka sattuu kulkemaan ohi.

”Sen lisäksi, että haluavat jutella uusien ihmisten kanssa, he myös mielellään etsivät tapoja oppia hieman kaikesta. Kenties kokkauskurssi sopisi heille, sillä tähtimerkki hallitsee käsiä”, Cardinal totesi.

Jousimies

Cardinalin mukaan jousimieskin on vaihteleva merkki ja sen hallitseva planeetta Jupiter inspiroi haluamaan seikkailla ja tutkia. Tämän takia jousimies tunnetaan halusta vaellella ja nähdä uusia asioita.

”Se ei ole vain uusien kokemusten ilota – vaikka jousimies haluaa paljon kokemuksia – muta tällä merkillä on luontainen halu valaistua laajentamalla maailmankuvaansa”, Cardinal selitti.

”Jousimies nauttisi kumppanista, joka jakaisi hartaan halun avata silmät kaikelle erilaisuudelle”, hän lisäsi.

Vesimies

Neljäs helposti kyllästyvien merkki on vesimies.

”Tämä merkki on tunnettu omalaatuisuudestaan, mikä saa hänet haluamaan kokea kaikkea, mikä on erilaista tai vaihtoehtoista”, Cardinal kertoi.

Vesimiehelle ajatuminen jumiutuminen paikoilleen tai saman asian tekeminen päivästä toiseen ei ole vaihtoehto. Se pätee niin harrastuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin kuin siihen, mitä he tekevät kumppaninsa kanssa. Bustlen mukaan jos vesimies kokee esimerkiksi käyneensä jossain ravintolassa liian monesti, ei hän palaa sinne ja ehdottaa jotain uutta, virkistävää paikkaa. Hän pitää kumppanin varpaillaan eikä häneltä koskaan lopu ideat.

Hallitsevien merkkien ja muiden ominaisuuksiensa myötä nämä neljä merkkiä kaipaavat vaihtelua elämäänsä sekä parisuhteisiinsa. He kaikki myös arvostavat, jos kumppani on valmis liittymään heidän seuraan ja tekevät uusien asioiden kokeilusta osan yhteyttä, jonka he jakavat.

Lähde: Bustle / Cardinalin listaus ja Taylorin listaus