Ainakin osa näistä kahdeksasta asiasta voi tapahtua parin ensimmäisen reissun aikana.

Ensimmäinen yhteinen lomamatka on aina suuri ja merkittävä askel parisuhteessa. Yhteiset matkat ovat siitäkin hyviä, että niiden avulla voi selvitä, kuinka hyvin pari lopulta sopii toisilleen ja pärjää 24/7 yhdessä.

Ensimmäisen yhteisen matkan aikana voi kuitenkin sattua ja tapahtua kaikenlaista. Alla on 8 asiaa, jotka ensimmäisen yhteisen reissun aikana joutuu usein käsittelemään.

1. Toinen sairastuu

Sairaudet ovat yksi ikävimmistä puolista lomamatkoilla, etenkin jos se on saanut alkunsa jostain, mitä matkan aikana on syönyt. Vessassa laukkaaminen jatkuvasti ei ole järin romanttista, mutta toisesta huolehtiminen sentään on suloista.

2. Viivästyksiä tapahtuu

Toinen teistä saattoi unohtaa passinsa hotellille ja on pakko palata takaisin. Tai junan lähtö viivästyi ja joudutte olemaan jumissa asemalla – ilman wi-fiä. Jos pystytte pysymään rauhallisena tai jopa nauramaan ikävälle tilanteelle sen sijaan, että alkaisitte riidellä, on se hyvä merkki.

3. Puhelimet jäävät sivuun

Lomalla on helpompi unohtaa työt ja kaikki muut arkiset asiat ja siinä samalla jättää puhelin vähemmälle huomiolle. Silloin voit nähdä kumppanisi uusin silmin, kun olette vapaita teknologiasta. Se voi olla hyvin virkistävääkin.

4. Lemmenliekki roihuaa

Mikään ei voita sitä hetkeä, kun katsot rakastasi silmiin ja yltäsi pyyhkäisee innostuksen aalto, koska olet tällä tietyllä matkalla tämän tietyn ihmisen kanssa. Jos et tunne edes ihan pikkuisen jotain tämän tapaista, nauti hyvistä juomista ja arvioi tilannetta kotona uudelleen.

5. Todennäköisesti saatatte eksyä

Koettakaa kuitenkin olla panikoimatta. Sen sijaan eksyminen on hyvä mieltää mahdollisuudeksi löytää jotain jännittävää matkalla oikeaan kohteeseen.

6. Teette toisenne hulluksi pikkutavoillanne

Hän saattaa näpytellä sormiaan käsinojiin. Sinä saatat haluta kuvata jokaisen pienenkin asian. Tällaiset erilaiset tavat ja omituisuudet, joita meissä kaikissa on, voivat matkan aikana alkaa ärsyttää, mutta riitelyn sijaan on parempi purra huulta ja hyväksyä nämä pienet puolet rakkaastaan.

7. Seikkailunne lähentävät teitä

Uusin, pelottavienkin asioiden kokeminen yhdessä voi vahvistaa parin välistä sidettä. Tutkimuksetkin ovat osoittaneet, että riskien ottaminen yhdessä pariskuntana vapauttaa hormoneja, jotka tehostavat parisuhdetta.

8. Huomaatte mitkä ovat vahvuutenne ja heikkoutenne

Panikoiko toinen, kun taas toinen pysyy rauhallisena? Osaako toinen suunnistaa hyvin kartan avulla ja toinen puhua paikallisten kanssa samaa kieltä? Tällaisten, toisiaan täydentävien ominaisuuksien löytäminen omasta kumppanista on yksi koko matkan parhaita puolia.

Lähde: Glamour