Horoskooppimerkit paljastavat, minkälaisilla asioilla himot heräävät tai miten ne onnistuu tukahduttamaan.

Horoskooppimerkkeihin tutustumalla voi tehdä kiinnostavia huomioita ja oppia ymmärtämään syvemmin niin itsesään kuin muita elämässään olevia ihmisiä. Cosmopolitanin mukaan astrologia voi edistää empatiaa, myötätuntoa ja ystävällisyyttä kaikissa ihmissuhteissa.

Tämän lisäksi siitä voi olla iloa makuuhuoneen puolella: se voi auttaa selvittämään, mikä saa kumppanisi halut syttymään ja mikä vastaavasti saa ne sammumaan.

Astrologi Aliza Kelly listasi Cosmopolitanin sivuilla jokaiselle horoskooppimerkille niin halut herättäviä kuin sammuttavia asioita ja me suomensimme ne alle.

Oinas

Cosmopolitanin mukaan oinaat tunnetaan impulsiivisesta, vauhdikkaasta tavasta lähestyä elämään. He saavat virtaa intohimosta, joten heitä kiihottaa todella paljon satunnaiset, äkilliset himon ja halun purkaukset. Esimerkiksi odottaman sekstailu vessan kopissa tai auton takapenkillä toimii oinaalle. Jos itse kaipaat jotain hidasta ja mukavaa, voi olla hyvä idea etsiä toisenlaista kumppania. Cosmopolitanin mukaan oinailla on lyhyt keskittymiskyky, joten liiallinen esileikki ei ole heidän mieleensä. Toiminta, se on avainsana.

Härkä

Härkä on horoskooppimerkeistä se romanttisin merkki, sillä sitä hallitsee rakkauden ja kauneuden planeetta Venus. Härät nauttivat aistiensa tutkimista, joten heidän seksuaaliset mieltymykset ovat Cosmopolitanin mukaan vahvasti kytköksissä ääneen, näkyyn, makuun, hajuun ja kosketukseen. Jos kumppanisi on härkä, voit esimerkiksi hemmotella häntä kunnon kokemuksella, johon sisältyy suklaata, viiniä, kynttilöitä ja öljyjä. Epäjärjestys ja -siisteys ei ole härkien mieleen, joten muista siivota makuuhuoneesi, jotta härkäsi halut eivät katoa.

Kaksoset

Kaksosten elämässä on kyse kaikessa kaksinaisuudesta ja jotkut omaksuvat tämän melko kirjaimellisesti kimppakivan merkeissä. Cosmopolitanin mukaan näillä ilmamereillä on kuitenkin niin paljon karismaa, että yksiavioinenkin seksin harrastaminen voi tuntua orgioilta. Toisin sanottuna, mikään ei kiihota kaksosia niin paljon kuin runsas seksuaalinen kokeilu. Cosmopolitanin mukaan he ovat valmiita kokeilemaan lähes mitä tahansa ja täysi turn-off heille onkin monotonisuus.

Rapu

Intiimiys on tärkeässä roolissa suloiselle ja herkälle vesimerkille. Jotta rapu uskaltautuu ulos kuorestaan, täytyy hänen tuntea olevansa turvassa ja hyvä tie siihen on fyysisen läheisyyden kautta. Cosmopolitanin mukaan ravulle kaikki kaikessa onkin halailu, lusikassa oleminen ja sensuaaliset hyväilyt. Kun rapu-kumppanisi kanssa on seksin ja intiimien kanssakäymisten aika, muista että kaiken täytyy olla molemminpuolista ja anna runsaasti aikaa kummankin tyydyttämiselle. Rapu voi suojata herkkyyttään kovalla kuorella, mutta hän ei epäröi käyttää saksiaan tarpeen vaatiessa.

Leijona

Leijoniin yhdistyy draama ja dramaattisuus, joten makuuhuoneestakin voi muuttua esiintymislava. Leijonat innostuvat eniten siitä, kun he ovat haluttuja ja himottuja. Cosmopolitanin mukaan he kehräävät ajatukselle, että häntä halutaan – varsinkin silloin, kun intohimo johtaa elokuvamaiseen rakasteluun. Ylelliset treffit, maittavat ateriat ja viini, ihailun ilmaisut kuin suoraan elokuvista ja suurenmoiset kiintymyksen osoitukset, nämä kaikki ovat leijonan mieleen. Mikä sitten saa halut sammumaan? Jos leijona kokee hiemankaan jäävänsä sivuun huomiosta, voit odottaa vihaisia karjaisuja.

Neitsyt

Cosmopolitanin mukaan perinteisesti tähän horoskooppimerkkiin yhdistetään neitsyen arkkityyppi, mutta se on vanhentunut kytkös, joka johtaa usein vääriin käsityksiin siitä, että neitsyt on sievistelevä ja kainosteleva. Totuus on nimittäin päinvastainen. Kuin himokas teini, neitsyet ovat todella seksin erään ja nauttivat sen jokaisesta hetkestä. Merkuriuksen hallinnoima neitsyt myös nauttii seksistä puhumisesta. Kun on aika siirtyä tuumasta toimeen, on syytä varmistaa kaiken olevan puhdasta ja hygieenistä. Neitsyet ovat todella tarkkoja yksityiskohdista ja jos jokin on hänestä epähygieenistä, se ällöttää häntä välittömästi. Cosmopolitanin mukaan jos siis suunnittelet neitsyt-rakkaasi kanssa keittiön työtason hyödyntämistä seksileikeissä, kerro hänelle, että olet varautunut antibakteeristen liinojen kanssa.

Vaaka

Kuin härkiä, myös vaakoja hallinnoi rakkauden ja kauneuden planeetta Venus. Vaa’alla onkin taipumus kohdella rakastajiaan kuin arvokasta taidetta. Cosmopolitanin mukaan tämän merkin edustajat syttyvät eleganssista ja sivistyneisyydestä. Esimerkiksi tekemällä kaikessa rauhassa cocktailin vaa’alle ja laittamalla hyvää musiikkia soimaan, voit päästä pitkälle hänen kanssaan. Vaikka vaa’alla on fyysinen puoli, on nopein tie hänen sydämeen mielen kautta. Eli vaikka joku olisi täydellinen sängyssä, katoaa vaa’an kiinnostus, jos seksin jälkeinen jutustelu on tylsää tai olematonta.

Skorpioni

Cosmopolitanin mukaan lääketieteellisessä astrologiassa skorpionit hallitsevat sukuelimiä, joten ei ole yllättävää, että heidät mielletään yhdeksi eroottisimmista horoskooppimerkeistä. Skorpioni on äärimmäisen magneettinen, sillä hän on yhdistelmä kiihkeää intohimoa ja sielukasta, emotionaalista intiimiyttä. Alamaailman planeetta Pluton hallitsema skorpioni rakastaa hypätä valtaleikkien pariin ja häntä todella kiihottaa dominoinnin ja alistumisen tutkiminen. Hän ei pelkää tutustua tabuihin, joten hänen suostumuksella voit kokeilla skorpionin kanssa todella pervojakin juttuja. Cosmopolitan kuitenkin kertoo, että on syytä toimia tunteella skorpionin kanssa, sillä hänelle kemia on kaikki kaikessa ja seksuaalisen jännitteen on oltava käsin kosketeltavaa.

Jousimies

Tämän merkin edustajat ovat tutkijoita, joten jousimiehen himot saa aina parhaiten syttymään seikkailu. Hän näkee fyysisen intiimiyden mahdollisuutena emotionaalisille löydöksille ja henkisen puolen laajentamiselle. Tämä tulimerkki on äärimmäisen kiihottunut kaikesta, missä on hipauskaan vaaraa mukana. Cosmopolitanin mukaan ei siis kannata yllättyä, jos jousimies-rakastajasi on innokas harrastamaan seksiä julkisilla paikoilla. Liian tunteellinen seksi sen sijaan saa himon liekit tukahtumaan. Jousimies on viettelyksen mestari ja on mainio rakastelemaan, mutta hän mielellään keskittyy leikkisämpiin puoliin seksissä.

Kauris

Cosmopolitanin mukaan kauriit ovat kaikista horoskooppimerkeistä kunnianhimoisimpia ja se pätee myös heidän seksihaluihin. Tämä maamerkki ottaa seksin harrastamisen vakavasti ja odottaa kumppaninsa toimivan samoin. Hän haluaa nauttia rikkaasta yksityiselämästä, joka pursuaa perverssejä seikkailuja. Kauriin halut kaikkoavat, jos vain puhut etkä toimi tai annat ymmärtää olevasi jotain muuta kuin mitä olet.

Vesimies

Tällä merkillä on taipumus olla pää pilvissä ja hän on omanlainen toisinajattelija. Mutta kun on kyse seksistä, ei tämä kapinallinen ilmamerkki pelkää ryhtyä toimeen. Cosmopolitanin mukaan vesimiestä kiihottaa kaikki, mikä on sosiaalisista tavoista poikkeavaa ja perinteinen lähestymistapa seksiin saa hänen himot sammumaan, sillä se ei ole tarpeeksi omalaatuista tälle vapaa-ajattelijalle. Vesimiehet pitävät scifistä, joten teknologiaa kannattaa ottaa osaksi seksielämää esimerkiksi vibraattorin muodossa.

Kalat

Kalat ovat erittäin henkisiä ja empaattisia, joten syvä, henkinen yhteys saa sukat pyörimään heidän jaloissaan. Cosmopolitanin mukaan häntä kiihottaa taivaalliset tutkimukset, joten ole valmis tutustumaan sielulliseen maailmaasi tämän vesimerkin kanssa. Kalat on utelias sielu, joten ainoastaan jäykkyys ja ankaruus saa hänen halut katoamaan. Kunhan olet joustava ja avarakatseinen, uiskentelee kalat mielellään sinun suuntaasi.

Lähde: Cosmopolitan