Nämä 8 ajatusta käyvät jokaisen sinkkunaisen mielessä ystävänpäivänä

Sinkkuna oleminen ystävänpäivänä voi olla tunteiden vuoristorataa.

Jos et ole täysin tyytyväinen omaan sinkkuuteesi, koet todennäköisesti ystävänpäivän alla ja itse juhlapäivänä haikeita hetkiä toivoen, että sinullakin olisi oma kullanmuru, kenen kanssa viettää ystävänpäivää. Niiden hetkien ympärillä on usein taas kiitollisia fiiliksiä siitä, että et ole parisuhteessa juuri nyt.

Koska ystävänpäivä voi olla melkoista tunteiden vuoristorataa, käyvät alla mainitut ajatukset sinkkunaisten päässä.

1. ”Olenko tämän plaanetan ainoa sinkku?” Siltä se ainakin välillä voi tuntua.

2. ”Aivan sama, ystävänpäivä on muutenkin vain kulutusjuhlaa ja juoni saada ostamaan sydänkrääsää.” Tässä on toki jotain perääkin…

3. ”Mutta… nyt on toisaalta aika hukuttaa joku tunteiden osoituksilla ja saada itse samaa takaisin.” Totta tämäkin. Vaikka kaikki sanovat, että jokaista päivää pitäisi kohdella kuin ystävänpäivää, se on lopulta melko mahdotonta. Yhden päivän omistaminen sille auttaa.

4. ”En varmaan saa varausta siihen uuteen ravintolaan sunnuntaille.” Noh, se on ihan ok. Se olisi täynnä pariskuntia kuitenkin, joten parempi odottaa.

5. ”Missä ihmeessä minun tuleva poikaystäväni on?” Samalla tavalla kuin joskus saattaa huomata toivovansa lottovoittoa, välillä itsensä huomaa ajattelevan, että miksi elämään ei ole astellut sitä omaa mussukkaa.

6. ”Sentään en vietä ystävänpäivää exäni kanssa.” Jotain hyvää siis!

7. ”Tai jonkun sellaisen kanssa kuin parhaan ystäväni poikaystävä on.” Parempi viettää ystävänpäivä yksin kuin miehen kanssa, kenen käsitys kivasta ystävänpäivästä on pussillinen sipsejä ja suuseksiä.

8. ”Ensi vuonna minulla ON se oma erityinen vierellä.” Positiivista ajattelua kehiin!

Lähde: Glamour