Biotiinia kannattaa lisätä omaan ruokavalioon heti!

Kukapa meistä ei haluaisi kauniita, kiiltäviä ja paksuja hiuksia? Upeat hiukset ovat meille naisille tärkeä asia, ja hiustemme kunto vaikuttaa paljon myös hyvinvointiimme ja itsevarmuuteemme.

Tärkeät ovat myös kynnet. Haluamme, että kyntemme kasvavat vahvoina, pitkinä ja kauniina. Kynsiä toki voi käydä huoltamassa ja vahvistamassa vaikkapa geelikynsillä, mutta tämä on melko kallista lystiä, johon moni ei halua tai voi investoida.

Biotiini onkin tärkeä rakennusaine sekä hiuksille että kynsille. Jos siis haluamme kauniit, terveet ja pitkät hiukset ja kynnet luonnollisesti, kannattaa meidän ehdottomasti lisätä ruokavalioomme biotiinia.

Biotiini on B-vitamiinin muoto, joka tunnettiin aiemmin nimellä H-vitamiini tai koentsyymi R. On totta, että voit saada suositellun päiväannoksen biotiinia myös syömällä ravintolisää, mutta jos haluat välttää ylimääräisten pillerien käyttöä ja haluat mieluummin tuoda biotiinia kehoosi luonnollisella tavalla, nämä ovat biotiinirikkaita ruokia, jotka pitävät hiuksesi ja kyntesi kauniina.

  1. Mantelit
  2. Bataatti
  3. Kananmunat
  4. Sipuli
  5. Kaurahiutaleet
  6. Tomaatit
  7. Maapähkinät

Näitä herkkuja siis lisää lautaselle!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk