Kautta aikain on selluliitti ollut yksi naisen pahimmista vihollisista.

Monet naiset kamppailevatkin selluliitin kanssa ja yrittävät kaikenlaisia ​​tapoja päästä siitä eroon. Näiden viiden ruoka-aineen on todettu auttavan selluliitin vastaisessa taistelussa. Kokeile niitä heti!

Lohi
Nauti lohen herkullisesta mausta ja älä pelkää sen rasvoja. Lohi sisältää runsaasti terveellisiä rasvoja, jotka auttavat laihdutuksessa ja selluliitin vähentämisessä.

Chili
Jos pidät mausteisista ruoista, sinun tulisi lisätä chiliä päivittäiseen ruokavalioon. Chili sisältää runsaasti B-vitamiinia ja parantavaa aineenvaihduntaa. B-vitamiini on erityisen tärkeä vitamiinia selluliittia vastaan, sillä se vahvistaa kudoksia.

Mustikka
Mustikat ovat herkullisia, mutta myös hyvin terveellisiä ja ne parantavat ihon laatua. Ne sisältävät voimakkaita antioksidantteja, jotka auttavat polttamaan ei-toivottua rasvaa.

Omenaviinietikka
Olet varmasti kuullut aiemmin, että omenaviinietikka auttaa laihdutuksessa. Sillä on korkea magnesium-, kalsium- ja kaliumpitoisuus ja se auttaa kehoasi pääsemään eroon kuona-aineista, ylimääräisestä nesteestä ja näin myös selluliitista.

Tumma suklaa
Tämä on mainioin kumppani taistelussa selluliittia vastaan. Luonnollinen kaakao sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka vähentävät ei-toivottua rasvaa ja parantavat solujen toimintaa.

Muista myös, että säännöllinen ja terveellinen ruokailu, liikunta ja säännölliset elintavat ovat omiaan taistelussa selluliittia vastaan ja auttavat ehkäisemään sitä.

Jaa nämä ruoka-ainevinkit myös kavereille!

Katso myös Eroon selluliitista-jumppavideo.

Lähde: Women Daily Magazine