Saako sinunkin miehesi sinut näillä asioilla raivon partaalle?

Kun suhde on edennyt tarpeeksi pitkälle, alkaa parempi puoliskosi väistämättä ärsyttämään sinua – ajoittain aivan suunnattomasti! Jokaisella on omat ärsyttävät tapansa ja jokainen myös ärsyyntyy eri asioista, mutta seuraavat 10 tapaa ovat sellaisia, jotka ärsyttävät naisia yleensä kaikkein eniten!

 1. Urheilun katsominen
  Onko hikisten ja äänekkäiden miesten pakko kerääntyä sinun sohvallesi lauantaisin katsomaan matsia ja huutamaan naama punaisena oluttölkkien ja sipsipussien keskellä? Ilmeisesti on.

 2. Muiden naisten katsominen
  Tämä ei välttämättä ole tarkoituksellista, mutta aina asialle ei vain voi mitään. Osa miehistä kuitenkin osaa vilkaista ohimenevää naista huomaamattomasti, jolloin tilanne ei eskaloidu. Osa ei kuitenkaan ilmeisesti tajua, että suu kannattaisi kuitenkin pitää kiinni niin, ettei kuola valu paidalle.

 3. Kotitöiden ”jakaminen”
  Melko harva nainen tuntuu sanovan, että kotityöt menevät heillä tasan, tai että mies on todella ahkera siivooja. Tosiasia on, että kotityöt kasaantuvat useimmiten naisen harteille, kun mies ei joka huomaa sotkua tai ei vain ole kiinnostunut tekemään asialle mitään.

 4. Kuuntelu
  Kerroit vähintään viisi kertaa, että koira pitää viedä eläinlääkäriin ja kellarikomero tyhjentää. Muistaako hän sen? Ei. Kuunteliko hän, kun kerroit asiasta? Todennäköisesti ei. Monella miehellä on lahja olla kuulematta lainkaan, mitä selität. Yleisin selitys on, että ”ethän sinä ole edes kertonut asiasta”.

 5. Yllätyksettömyys
  Kukaan ei vaadi, että toisit kukkia joka viikko tai pakertaisit rakkauskirjeitä kaikki illat läpeensä. Ikävä kyllä moni mies ei tee näitä asioita tai muitakaan romanttisia yllätyksiä edes vuositasolla, saatikaan säännöllisesti. Ihan oikeasti, osta edes se alennuspuska kukkia lähiruokakaupasta ajoittain, ei se niin vaikeaa ole!

 6. Kuorsaus
  Okei, tämä on ärsyttävä piirre, joka myös joillakin naisilla on. Ihan sama kumpi kuorsaa, on tämä kuitenkin todella ärsyttävä tapa! Älä ainakaan suutu, jos toinen tunkee sinut sohvalle yöksi, tai lähtee sinne itse!

 7. Multitaskauksen puute
  Sanotaan, että naiset osaavat multitaskata ja miehet puolestaan eivät. Joko he eivät osaa, tai sitten eivät vain halua. On kuitenkin tosiasia, että suurin osa miehistä ei suostu tekemään samaan aikaan kahta asiaa, mikä naisille ei olisi sen ihmeellisempi homma.

 8. Piereskely julkisesti
  Pakkohan se on myöntää, että naisetkin piereskelevät. He kuitenkin tekevät sen salaa ja hiljaa, toisin kuin monet miehet, jotka tuntuvat ajoittain piereskelevän jopa tarkoituksellisen kovaa, aivan kuin kyseessä olisi show, johon muut haluaisivat ostaa lippuja. Ei näin!

 9. Kaukosäätimen rohmuaminen
  Tekeekö sinunkin miehesi tätä? Et ole ainoa! Moni mies olettaa, että kaukosäädin on automaattisesti heidän, eikä asiasta kannata edes keskustella.

 10. Hän ei voi myöntää olevansa väärässä
  Okei, tämäkin on ihan yhtä lailla joidenkin naisten ongelma. Miehillä kyse on pitkälti kilpailuhenkisyydestä ja ylpeydestä, sillä sen myöntäminen, että on väärässä, merkitsee käytännössä sama akuin jollekulle häviämistä. Ja sehän ei käy!

Jaa artikkeli myös ystävillesi, jotka ovat parisuhteessa!

Lähde: Danbury Country