Kannattaa ottaa mallia Disneyn prinsessoilta, sillä he ovat loistavia roolimalleja!

Belle, Tuhkimo, Prinsessa Ruusunen, Jasmine, Lumikki – ja paljon muuhun, suurin osa meistä on kasvanut katsomalla Disneyn prinsessoja!

He ovat niiden elokuvien tähtiä, joita rakastimme lapsena, ja jokainen Disney-fani tietää, että tämä rakkaus ei katoa, kun sinusta tulee aikuinen!

Itse asiassa noissa vanhoissa piirretyissä on enemmän oppeja kuin ehkä ymmärrätkään. Tässä on kymmenen oppituntia, joita voimme oppia Disneyn prinsessoista.

  1. Lumikki: Ole ahkera, hoida omat tehtäväsi ja auta myös muita. Näin vuorostaan muut tukevat sinua, kun sinä tarvitset apua.
  2. Tuhkimo: Jos joku kohtelee sinua huonosti, älä itse alennu heidän tasolleen, vaan ole moraalisesti huonon käytöksen yläpuolella.
  3. Prinsessa Ruusunen: Ole kärsivällinen, sillä hyviä asioita kannattaa odottaa.
  4. Ariel: Muista aina järjestää aikaa asioille, joita rakastat ja jotka tekevät sinut iloiseksi.
  5. Belle: Älä tuomitse ketään ulkoisten asioiden perusteella, vaan vaivaudu aina tutustumaan ihmisiin lähemmin, ja hyväksymään heidät sellaisena, kuin he ovat.
  6. Jasmine: Älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa sinuun, vaan luota omaan harkintakykyysi ja seuraa omaa sydäntäsi.
  7. Mulan: Ole rohkea kuten Mulan, vaikka elämä voisi joskus tuntua pelottavaltakin.
  8. Tähkäpää: Uskalla olla kapinallinen, kuten Tähköpää, ja puolustaa omia näkökulmiasi ja oikeuttasi tehdä asiat omalla tavallasi.
  9. Pocahontas: Yritä aina ymmärtää muita ja yritä saada muut ymmärtämään sinua. Yleensä on mahdollista löytää kaikkien kanssa jotain yhteistä, jos yrittää tarpeeksi.
  10. Tiana: Älä odota, että saat elämältä kaiken hopeisella tarjottimella. Ole valmis tekemään töitä saavuttaaksesi unelmasi.

Ketä Disney-prinsessaa sinä muistutat?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk