Leikkimielisyys ja lapsenmielisyys ovat ominaisuuksia, jotka jo itsessään piristävät arkea.

Kun taas lapsellisuus ja epäkypsyys, taas ovat niitä ominaisuuksia, joita kukaan ei varsinkaan omalta kumppanilta toivo. Voit tarkastaa tämän listan avulla, onko kumppanisi tarpeeksi kypsä aikuiseksi.

1. Todellinen mies haluaa kypsän naisen, koska hän itse myös toimii kypsästi. Aikuinen mies ei pelkää määritellä sinua tyttöystäväksesi, ja hän puhuu avoimesti aikomuksistasi kanssasi.

2. Keskustelu hänen kanssaan on aina rauhallista, oli se sitten puhuen tai tekstiviestein. Älä pelkää, jos hän puhuu tulevaisuuden suunnitelmista yhdessä kanssasi.

3. Hän on kiinnostunut monista asioista. Hän ei pelkää näyttää sinulle, mitkä ovat hänen toiveensa. Hän ottaa myös selvää asioista, ja kun kysyt häneltä mielipiteitä, hän vastaa aina.

4. Yöpyminen hänen luonaan paljastaa paljon. Hänellä on kotonaan kaikki mitä tarvitset, ehkä hammasharjaa lukuun ottamatta, ja jääkaapissa olevien oluiden lisäksi, on jotain syötävää.

5. Hän ei pakene sinua. Jos hän tarvitsee aikaa ”tyhjentää päänsä” stressistä tai tarvitsee muuten omaa aikaa, hän kertoo sen avoimesti. Hän on vahva kohtaamaan todellisuuden.

6. Hän ei manipuloi sinua, jos kerrot hänelle joitain huolenaiheitasi. Hän kuuntelee sinua ja auttaa löytämään ratkaisun sen hoitamiseen.

7. Hän kannustaa sinua kaikessa mitä teet, ja yrittää myös auttaa sinua kehittymään siinä, mihin ikinä ryhdytkin.

8. Joskus mustasukkaisuus on hyväksi, mutta aikuinen mies ei osoita mustasukkaisuuttaan näkyvästi.

9. Hän ei kohtele sinua kuin lasta. Jos hän ei ole kanssasi samaa mieltä, hän mieluummin kertoo sinulle kuin alkaa riidellä kanssasi.

1o. Sinun ei koskaan tarvitse varautua eri tilanteissa siihen, mitä hän sanoo tai miten hän käyttäytyy. Aikuisen miehen käytös ja puheet ovat asiallisia, tilanteissa, kuin tilanteissa.

Jaa tämä juttu myös parisuhteessa oleville ystäville!

Lue myös: Oletko kuin Peter Pan? 15 merkkiä paljastavat, ettet ole vielä aikuinen

Lähde: Women Daily Magazine