Näitä viittä asiaa ei kannata tehdä eron jälkeen – lue vinkit

Nämä eron jälkeiset ”synnit” eivät auta erosta toipumisessa.

Kun oma kumppani päättää lopettaa suhteen, tuntevat monet olevansa hukassa ja sydän on särkynyt. Eron jälkeen saattaakin helposti tehdä asioita, joista ei ole mitään apua erosta toipumisessa ja voi vain pahentaakin omaa oloa.

Lue alta, mitä asioita eron jälkeen ei pitäisi koskaan tehdä.

Pommitat exääsi viestein ja puheluin päivittäin tai teet erosta julkisen näytöksen

Jatkuva viestittely ja soittelu on tavallaan stalkkausta. Jos hän ei soita takaisin, anna vain olla. Eron käsitteleminen julkisestikaan ei ole hyvä idea. Ystäville on toki hyvä purkaa mieltään, mutta julkisesti – etenkin sosiaalisessa mediassa – se ei kannata.

Syöt ja juot suruusi

Roskaruoka voi olla ihan ookoo Netflix-maratonisi seuraksi yhtenä satunnaisena iltana, mutta jos teet sitä joka ilta, se ei ole terveellistä. Jatkuva ryyppääminenkään ei ole hyvä idea, koska särkynyt sydän ja krapula eivät ole hyvä yhdistelmä. Ystäväsi saattavat haluta viedä sinut ulos drinkeille, jotta pääset tuulettumaan ja purkamaan sydäntäsi. Yksi tällainen ilta voi olla hyvästäkin, mutta viikon mittainen putki vain pahentaa oloasi, kun viimein olet enemmän selvinä.

Hyppäät heti seuraavan kiinnostuta osoittaneen miehen kanssa sänkyyn tai aloitat uuden suhteen

Satunnainen seksi on aina hieman riskialtista, mutta juuri eronneena yhden illan jutut voivat myös saada olon vain entistä huonommaksi. Odota sen sijaan jonkin aikaa ennen kuin hyppäät sänkyyn jonkun uuden kanssa. Anna itsesi toipua. Sama pätee myös uuteen suhteeseen. Laastarisuhteet eivät ole toki aina tuhoon tuomittuja, mutta haluaisitko itse olla suhteessa henkilön kanssa, joka on edelleen kiinni exässään?

Koetat kostaa exällesi

Vaikka sinuun sattuu, ei kannata koettaa satuttaa exääsi kostoksi, joten jätä hänen autonsa rauhaan avaimiltasi.

Unohdat antaa aikaa itsellesi

Kiireisenä pysyminen voi olla mahtavaa, mutta muista antaa itsellesi aikaa toipua ja käsitellä ero. Nyt on aika miettiä, mitä sinä haluat.

Lähde: Women’s Health