Nämä neljä tuotetta tekevät yöunistasi enemmän kauneusunet.

Kunnon yöunet ovat tärkeät, koska niiden aikana saat kaipaamaasi ja tarvitsemaasi lepoa. Se on myös tärkeää ihoasi ajatellen, sillä iho uudistaa ja korjaa itseään nukkuessasi.

”Kun et nuku ja näet ihosi seuraavana päivänä, se näyttää todella väsyneeltä”, ihotautiopin kliininen apulaisprofessori Jeanette Graf kertoi Women’s Healthille.

Graf suositteleekin nukkumaan 6-8 tuntia yössä. Saadaksesi yöunistasi kunnon kauneusunet täytyy sinun kuitenkin noudattaa oikeanlaista iltarutiinia ihonhoitotuotteiden suhteen hyvien yöunien lisäksi.

Alla on Grafin suositukset ihonhoitotuotteista, joita kannattaisi käyttää ennen yöunia.

1. Kuorintavoide

Kuorinta tehostaa ihon uusiutumisprosessia puhdistamalla ihosi, jotta muut tuotteet pääsevät paremmin tekemään tehtäviään. Graf suosittelee kuorintoja hellästä puhdistusaineesta, joka karistaa kuollutta ihoa, tehokkaimpiin kuorintoihin. Hän myös suosittelee välttämään kuorinnan tekoa aamuisin, koska ihohuokoset paljastuvat.

2. Retinolia sisältävä tuote

Grafin mukaan retinoli on keskeinen ihon korjaamisessa molekyylitasolla.

”A-vitaamini saa muodostumaan siteitä ihon DNA:han korjatakseen ihoa aiemman päivän vaurioilta sekä rakentaa kollageenia”, Graf sanoi.

Ihonhoitotuotearsenaalisi ei paisu niin suureksi, jos valitset käyttöösi kosteusvoiteen, jossa on retinolia. Tällainen yhteistuote suojaa myös ihoa.

3. Peptidejä sisältävä tuote

”Peptidit ovat hyvä yökäyttöön”, Graf ohjeisti.

Peptidien aminohapot ovat olennainen osa uudistusprosessissa, koska ne viestivät ihoa korjaamaan itseään. Ne myös auttavat kollakeeginia liittymään takaisin yhteen lisäten notkeutta takaisin ihoon. Saadakseksi parhaan tehon irti silmänympärysvoiteestasi, kannattaa valita peptidiejä sisältävä tuote.

4. Aknehoidot

Monet aknen ja finnien hoitoon liittyvät tuotteet ovat niin vahvoja, että ne kuivattavat ihoa tai aiheuttavat punoitusta. Naisten kannattaisikin keskittyä hoitamaan akneen taipuvaista ihoaan illalla.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia