Näitä erogeenisia alueita ei kannata sivuuttaa – voivat tehdä seksistä vielä nautinnollisempaa

Nämä erogeeniset alueet jäävät usein vaille huomiota lakanoiden välissä peuhatessa.

Muistatko Frendit-sarjan jakson, jossa Monica kertoo Chandlerille naisten erogeenisista alueista? Sarjassa Chandler ei tiennyt, kuinka monta niitä voi olla sekä missä niitä sijaitsee, ja kun hän oppi sen, ryntäsi jakson lopulla hänen ilahtunut tyttöystävä kiittelemään Monicaa.

via GIPHY

Tosielämän puolella voi käydä usein hieman samalla tavalla, sillä Popsugarin mukaan vartalossa on muutamia alueita, jotka voivat antaa stimuloivia tuntemuksia läpi kehon ja tehostaa kiihottumista mieleenpainuvilla tavoilla, mutta ne jäävät vaille niiden ansaitsemaa huomiota.

Onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä kokeilla jotain uutta kumppaninsa kanssa; alle onkin listattu seitsemän aliarvostettua erogeenista aluetta, joiden huomioiminen voi tehdä seksistä vielä nautinnollisempaa.

Jalat ja nilkat

Nyt ei ole kyse mistään jalkafetisseistä ja Popsugarin mukaan tämä osa kehosta jää usein sivuun lakanoiden välissä touhutessa.

”Jalkamme kokevat enemmän painetta kuin mikään muu kohta kehossa ja tiheään korkokenkiä käyttäville naisille se voi ilmetä aristavuutena tai jopa kipuna. Kun joku koskettelee ja hoitaa jalkoja tavalla, joka alkaa huolehtivana ja sensuellina ja sitten muuttuu kohti eroottista, voi se pikakäynnistää kiihottumisprosessin”, somaattinen psykologi, lisensoitu avioliitto- ja perheterapeutti sekä seksiterapeutti Holly Richmond kertoi.

Keskittyessä enemmän mielihyvään sen sijaan, että hyppäisi suoraan sukuelimiin, voi myös ilmaista itseään seksuaalisesti enemmän kumppaninsa kanssa.

Sisäreidet

Richmondin mukaan tämä alue jää usein vaille huomiota, koska se on lähellä sukuelimiä.

”Sisäreisissä on lukuisia hermopäitä, joihin harvoin kosketaan päivittäin toisin kuin jalkojen etu- tai takapuolella oleviin”, hän sanoi.

Voit huomioida sisäreisiäsi joko yksin tai kumppanin kanssa esileikkinä.

”Usein suosittelen yksin oleville asiakkailleni, että he hellivät omia sisäreisiään saadakseen halut hyrräämään – on lähes mahdotonta olla kiihottumatta. Kun pyytää kumppania tekemään niin, on se myös mainio kiihottumisstrategia”, Richmond totesi.

Vatsa

Vatsan kohdalla kannattaa edetä varoen, jos kutiat helposti ja Richmondin mukaan jotkut ihmiset ovat niin herkkiä, että kevytkin kosketus vatsalla tuntuu kutittamiselta, mikä on enemmän epämiellyttävää kuin nautinnollista.

”Jos kutiat, on lähes mahdotonta muuttaa se tunne eroottiseksi, mutta jos kestät sitä, voi olla todella kiihottavaa, jos kumppanisi piirtelee ympyröitä tai kahdeksikkoa sormellaan vatsallesi”, Richmond vinkkasi.

Rintakehä

Rinnat saavat usein huomiota ja niiden hyväily voi johtaa jopa intensiivisiin orgasmeihin, mutta myös rintakehä kannattaa ottaa osaksi koskettelua. Richmondin mukaan monet naiset rakastavat sitä, kun heidän dekolteeta hyväillään ja hänen miesasiakkaansa ovat usein kertoneet nauttivansa, kun heidän rintaansa hierotaan hieman lujemmin.

”Rintakehä suojelee sydäntämme, joten se voi usein tuntua haavoittuvaiselta paikalta, kun on kumppanin kanssa, mutta uppoamalla avoimuuteen ja luottamukseen voi saada sitä seuraavat seksuaaliset toimet tuntumaan läheisemmältä ja intensiivisemmältä”, Richmond selitti.

Alaselkä

Jos olet istunut työpisteen äärellä koko päivän, voi alaselkäkipu saada sinut valittamaan asiasta, mutta sängyssä alaselkä tekee seksistä Popsugarin mukaan paljon parempaa.

”Naisen alaselkä on todella kuuma, aliarvostettu erogeeninen alue! Monet naisasiakkaat ovat sanoneet rakastavansa sitä, kun mies laittaa kätensä hänen alaselälleen ja se on kiihottavaa”, Richmond sanoi.

”(Alaselältä) käsi voi lopulta siirtyä naisen takapuolen päälle, mutta lämmin käsi alaselällä julkisella paikalla ja sen muuttaminen helliin sivelyihin ja hyväilyyn alasti ollessa voi auttaa tilannetta kiihtymään nollasta sataan nopeasti, kun on kyse kiihottumisen luomisesta ja himojen ruokkimisesta”, hän selitti.

Kasvot

”Usein näyttelijät sivelevät toistensa kasvoja. Se on kutsu intiimiyteen ja tunnustus vetovoimalle, mutta harvoin kuulen asiakkaideni puhuvan siitä tosielämässä. Ehkä enemmän kuin mikää muu mainittu alue, kasvoilla on suuri kapasiteetti intiimiyteen”, Richmond kertoi Popsugarille.

Eikä ihme: katsotte toisianne silmiin, kosketatte herkää ihoa ja näytätte kiintymystä hellällä, kunnioittavalla tavalla.

”Kasvojen hyväily tuntuu mahtavalta, minkä lisäksi yleensä kun joku sivelee kasvojasi, katsot häntä silmiin. Katsekontakti on avainasemassa empatiaan ja empatia voi olla todella voimakas tapa auttaa pareja tuntemaan yhteyttä toisiinsa – todellinen käsitys ykseydestä – kun he harrastavat seksiä”, Richmond totesi.

Hiukset

Ota ilo irti kumppanisi hiuksista, jos hän antaa siihen luvan. Richmondin mukaan naisen hiukset ovat usein selvä ja avoin seksuaalisuuden ilmaus ja on suuri menetys, jos kumppani ei huomioi sitä.

”Jonkun hiuksilla leikkimistä voi tapahtua missä tahansa, aina siitä, kun istuu yhdessä kahvillassa ja hellästi työntää ne sivuun hänen kasvoiltaan siihen, kun makuuhuoneessa kumppanin kädet hautautuvat hiuksiin tai hiuksista jopa vedetään”, Richmond sanoi.

Popsugar muistuttaa kuitenkin kysymään kumppanilta hänen mieltymyksiä siihen, miten kovaa ja laajasti hiuksiin kosketaan.

”Hermopäätteet päänahassa ovat niin herkät, joten suosittelen aina sitä alueeksi, jota parien kannattaisi hyödyntää, olipa se sitten hellää koskettamista ja hierontaa tai hiuksiin tarrautumista hieman rajummin ja himokkaammin”, Richmondkin vinkkasi.

Lähde: Popsugar


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.