Juominen voi olla hauskaa, mutta seuraavana päivänä ei välttämättä olekaan niin hauskaa.

Monet viettävät etenkin viikonloppuiltoja erittäin alkoholipitoisesti. Humalassa tuleekin välillä tehtyä asioita, jotka myöhemmin kaduttavat.

Päihtyneenä ajaminen on ehdottomasti yksi niitä asioita, joita kannattaa välttää. Alla on viisi muuta tekoa, jotka kannattaisi jättää tekemättä humalassa.

Älä tee näitä humalassa:

1. Valokuvien julkaisu netissä

Estot yleensä katoavat, mitä enemmän alkoholia on veressä. Se voi myös aiheuttaa ongelmia, jos humalainen toilailu löytää tiensä nettiin. Nettiin lisättyjä kuvia voi olla vaikea saada kokonaan pois, joten niiden lisäämiseen on parempi keskittyä selvänä, ettei ala myöhemmin kaduttaa.

2. Exän kanssa juttelu

Monet saattavat muuttua todella emotionaalisiksi juotuaan muutaman vettä väkevämmän juoman ja joskus exän kanssa jutustelu voi alkaa tuntua hyvältä idealta. Tätä houkutusta kannattaa kuitenkin välttää, etenkin jos elättelet toiveita yhteen palaaamisesta, sillä humalainen lörpöttely voi pilata mahdollisuutesi lopullisesti.

3. Töihin liittyviin asioihin vastaaminen

Pidä huolta, ettei humalainen puolesi pääse vaikuttamaan uraasi. Jätä siis työsähköposteihin ja muihin töihin liittyviin asioihin vastaaminen hetkeen, jolloin olet täysin sielun ja ruumiin voimissa, jotta et nolaa itseäsi tai pahimmassa tapauksessa hanki potkuja.

4. Viestittely humalassa

Kännykkä on parempi pitää piilossa, vaikka aikeissasi olisi viestitellä vain kaverinkin kanssa. Mitä enemmän promilleja on, sitä vaikeampi vastaanottajan voi olla saada myös viestistä tolkkua, koska humalassa oikeinkirjoitus saattaa unohtua tyystin ja saatat painella aivan mitä sattuu kirjaimia.

5. Riitely

Päihtyneenä saatat ajatella, että kuka tahansa, joka on eri mieltä kanssasi, tekee väärin, koska ei ajattele samoin. Koeta välttää kuitenkin riitelyä – ainakin yltymästä fyysiseksi. Muuten saatat herätä aamulla rikkinäisten luiden ja mustan silmän kera.

Lähde: Times of India