Ensimmäisten treffien aikana voi käydä jo hyvin selväksi, ettei toisia ole luvassa.

Jännittäville ensimmäisille treffeille yleensä mennään siinä toivossa, että ne poikivat myös toiset treffit. Aina kuitenkaan niin ei käy ja jo ensimmäisten treffien aikana voi ilmetä asioita, joista on helppo päätellä, ettei toisia treffejä ole luvassa.

Alla on 10 merkkiä siitä, että toiset treffit eivät tule tapahtumaan.

1. Riitelitte jo ensitreffeillänne. Oli kyse sitten jostain pienestä riidasta tai kunnon huutotappelusta, ei riitelyn pitäisi kuulua asiaan tässä vaiheessa – etenkin jos toisen ihmisen tapaa ensimmäistä kertaa kasvotusten.

2. Haluatte täysin eri asioita parisuhteelta. Voit alkaa puhua siitä, kuinka valmis olet jo oikeaan parisuhteeseen ja treffiseuralainen kertoo, kuinka ex-tyttöystävä juuri muutti pois yhteisestä asunnosta eikä hän halua nyt mitään vakavaa.

3. Kiusoittelit häntä ja hän pahoitti oikeasti mielensä. Joskus saattaa tietämättään osua arkaan paikkaan, vaikka oikeasti vain halusi vitsailla.

4. Kipinää ei ole. Istutte silti treffeillänne loppuun asti, vaikka haluaisittekin jo lähteä omiin koteihin katsomaan telkkarista jotain hauskaa.

5. Paljastit liikaa ja hän vaikutti järkyttyneeltä. Se saattoi alkuun vaikuttaa hyvältä idealta, mutta ilme kertoi selvästi sen, että toiset treffit menivät sivu suun juuri nyt.

6. Se oli niin kömpelöä, ettei kumpikaan tahdo kokea siitä uudelleen. Saatoitte törmätä toisiinne muutaman kerran, toinen pudotti haarukan lattialle, toinen kaatoi juomansa ja kaikki tämä sai vain toivomaan, että miksi lähti kotoa yhtään minnekään.

7. Treffien päätteeksi kumpikin totesi vain ”Oli kiva tavata.” Ei tullut mitään ”Tämä oli kivaa, nähdäänkö uudelleen?” -tyyppistä kommenttia, mikä yleensä viittaa siihen, ettei vuosien päästä suunnitella yhteisiä häitä.

8. Vitsailit jostakin ammatista ja sen jälkeen sinulle selvisi, että hän tekee samaa työkseen. Tilannetta on enää vaikea pelastaa, kun on juuri puhunut negatiiviseen sävyyn tietyn alan työntekijöistä, joita treffiseuralainenkin sattuu edustamaan.

9. Toinen haisee todella kummalle. Etkä ole varma, onko kyse sinusta itsestäsi vai seuralaisestasi. Toinen on kuitenkin suihkun tarpeessa.

10. Hän alkoi tekstailla kesken treffien. Tämä ei todellakaan ole hyvä merkki, joten jospa siis itsekin kaivat vain Tinderin esiin.

Lähde: Cosmopolitan

Kommentit

Kommenttia