Näistä merkeistä tiedät, että sinun on aika päästä reissuun

Matkustelu on mukavaa puuhaa, eikä matkakuumeen poteminen tee arjesta yhtään sen helpompaa.

Syksyn lähestyessä ja ilmojen kylmentyessä, matkalle lähteminen houkuttaa varmasti monia. Jos budjetti antaa periksi ja töistä on mahdollista saada vapaata, voi matkustelu kotoilun sijaan olla oiva tapa ladata akkuja tulevaa talvea varten. Auringon alla saa uudenlaista energiaa ja virtaa tuleviin koitoksiin, ja reissun voimalla jaksaa taas odottaa ensi kevättä ja kesää toiveikkaana.

Toisinaan matkakuume voi olla niin vihulias, että siitä ei pääse lainkaan eroon. Kuume voi saada kantajansa hyppimään seinille turhautumisesta ja ahdistuneisuudesta. Ja jos matkakuume ei ota heltyäkseen ja olosuhteet antavat myöden, voi olla erityisen hyvä idea suunnata vehreämmille laitumille ja nauttimaan maailman menosta. Sen sijaan, että tuhlaisi päiviänsä kotosalla, listasimmme hyviä syitä lähteä reissuun – hetimmiten.

Näistä merkeistä tiedät, että sinun olisi aika päästä reissuun:

1. Kyttäät jatkuvasti matkatarjouksia, ja olet mahdollisesti tilannut usean matkayhtiön uutiskirjeet sähköpostiisi. Saatat myös käydä useasti saman päivän aikana päivittämässä lentohakutietoja, jotta löytäisit parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi.

2. Olet huonolla tuulella jatkuvasti, koska tarvitset vaihtelua arjen ympärille. Olet kyllästynyt odottelemaan jotain mielenkiintoista tapahtuvaksi.

3. Kun ystäväsi muistelevat vanhoja reissujanne, et halua ottaa osaa keskusteluihin, koska sinulla on niin kova palo lähteä taas matkalle. Et yksinkertaisesti pysty miettimään ihania hetkiä menneisyydessä, kun olet nykyhetken vanki.

4. Olet tulostanut leikekirjaasi tai tallentanut virtuaaliseen kansioosi kuvia ihanista lomakohteista, joihin unelmoit pääseväsi.

5. Mainitset kumppanillesi tai ystävällesi aina ohimennen matkailuun liittyviä asioita, joilla ”sisäänajat” ajatusta reissuun lähtemisestä.

6. Olet saattaanut pakata jo tavaroita tulevaa, määrittelemättömän ajan päästä tapahtuvaa reissua varten, jotta voisit elää jo reissua hieman etukäteen. Olethan kuitenkin jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa lähdössä matkalle!

7. Kun näet ystäviesi lomamatkapäivityksiä sosiaalisessa mediassa, katkeroidut hieman, muttet kerro tästä kenellekkään, koska et halua vaikuttaa epätoivoiselta.

8. Olet saattanut alkaa säästämään tulevaa lomareissua varten, vaikkei matkakohde ole vielä edes tiedossasi.

9. Kun käyt kaupoilla, mietit ostoksiasi sillä silmällä, mitä saattaisit tarvita tulevalla matkallasi. Tarvisetko sittenkin uudet aurinkolasit, jos lähdet Kreikkaan? Oikeutat myös ostoksiasi reissun verukkeella.

10. Saatat hakea Googlesta tai Pinterestistä aikasi kuluksi upeita matkakohteita, jotta voit viettää edes pienen, virtuaalisen hetken unelmiesi kohteessa.

11. Olet tarkistanut, että passisi on vielä voimassa, jos satut törmäämään äkkilähtötarjoukseen, jota et voi ohittaa.

12. Saatat katsoa Netflixistä inspiroivia reissuelokuvia, koska et pääse tai ole juuri nyt lähtemässä matkalle itse.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.