Oletko ollut koskaan ensitreffeillä, jonka jälkeen et ollut varma, kuinka onnistunut valinta treffikumppanisi sinulle oli?

Jos ensitreffien jälkeen tuli sellainen tunne, että et tiedä haluatko enää toisille treffeille, kannattaa käyttää apuna asiantuntijoiden neuvoja. Elite Daily -sivuston on haastatellut Nina Rubinia sekä Connell Barrettia, jotka ovat tässä aiheessa todellisia asiantuntijoita. Kannattaa lukea nämä heidän neuvonsa läpi, jos haluat tietää kuinka paljon kemiaa ensitreffeilläsi oli.

1. Ette nauraneet toistenne vitseille

Ensimmäiset treffit voivat jännittää, mutta rentoudut niissä, kun pystyt nauramaan esimerkiksi treffikumppanisi kertomille vitseille. Jos teillä ei ole samanlainen huumorintaju, eikä sinua naurata, voi se tarkoittaa huonoja treffejä. Jos et pysty nauramaan hänen seurassaan, sellaisen kanssa olisi aika tympeä jakaa koko oma elämä. Siksi tällainen treffiseuralainen kannattaisi ehkä unohtaa.

2. Oli vaikea pitää keskustelua yllä

Jos väliltänne löytyi kemiaa, oli teidän varmasti helppoa keskustella keskenänne ja aika kului kuin siivillä. Jos taas keskustelua oli vaikeaa pitää yllä, eivät treffit ehkä onnistuneet kovin hyvin. Sellaisilla treffeillä tuskin viihdyt, jossa ei oikein saada aikaiseksi keskustelua.

3. Ei tuntunut olevan fyysistä vetovoimaa

Jos välillänne oli kemiaa, tuli sinulle varmasti tunne, että haluat nähdä pian uudelleen. Jos te koskettelitte toisianne, nojasitte toisianne lähemmän, se ainakin vaikuttaa siltä, että välillänne oli fyysistä vetovoimaa.

4. Huomasit vain negatiivisia asioita

Jos sinusta tuntui treffeillä siltä, että huomasit hänestä vain negatiivisia asioita esimerkiksi sellaisia, joiden mukaan ette sovi toisillenne, ei hän ehkä ole sinulle oikea. Yleensä kuitenkin löytyy paljon myös ominaisuuksia, joista pidät. Jos niitä ei löytynyt, ei kannata sopia seuraavia treffejä.

Lähde: Elite Daily