Näistä meikkityyleistä naisten pitäisi luopua

Naistenlehti julistaa, että nämä tyylit eivät ole söpöjä.

Nämä meikkityylit ovat olleet suosiossa jossain vaiheessa, mutta nyt on aika keksiä niiden tilalle jotain uutta tai varioida niitä paremmiksi; tätä mieltä on ainakin naistenlehti Cosmopolitan.

Cosmon mielestä tällaiset meikkityylit olisi aika unohtaa:

1. Valkoinen, jäinen luomiväri suoraan kulmaluun alla

”Tämä ei näytä söpöltä kenelläkään, koska se saa sinut näyttämään kuin sanoisit ”Sädetä minut” (toim.huom. ”Beam me up, Scotty”, Star Trekistä tuttu virheellinen lainaus) meikilläsi. Kenenkään silmien ei pitäisi hehkua tällä tavoin. Sen sijaan käytä korostavia, maanläheisiä sävyjä, kuten luiden väristä vaalealle ja keskitummalle iholle ja ruskehtavaa harmaata tummalle iholle”, kirjoittaa Carly Cardellino.

2. Paksut ranskalaiset kärjet

Ranskalainen manikyyri näyttää sivistyneeltä vain, kun valkoista on ohuesti kynnen kärjessä – ei niin, että valkoinen valloittaa suuren osan kynnen yläosasta.

3. Moniväriset silmäluomet

Kaikilla mahdollisilla väreillä maalaaminen on hauskaa, mutta se ei näytä hyvältä, kun pohjana onkin paperin sijaan silmäluomet. ”Jos haluat monisävyiset silmät illaksi, valitse kaksi tai kolme sävyä samasta väriperheestä, jotta sävyt eivät ole liian karuja toistensa rinnalla ja varmista, että häivytät värien rajat toisiinsa”, Cardellino opastaa.

4. Jäistä luomiväriä silmän sisänurkkaan

Rajun hopeisen luomivärin laittaminen silmien sisänurkkiin silmien korostamiseksi ja huomion kiinnittämiseksi niihin ei Cardellinon mielestä toimi. Hän kehottaakin suosimaan shampanjamaisen väristä pinkkiä tai pehmeää kultaista sävyä. ”Nämä kaksi sävyä eivät ole niin karkeita kuin hopea ja niissä on häivähdyksiä, jotka sekoittuvat ihoon paremmin, korostaen silmiä sen sijaan, että niitä valaisisi paljon ja luonnottomasti”, hän kirjoittaa.

5. Epärealistiset ripset

Jätä sulkaripset halloweenin tai muiden naamiasten jutuksi. Jos haluat korostaa ripsiäsi, liimaa niihin realistisen mittaiset tekoripset ja pitäydy niissä.

Lue lisää muista meikkityyleistä,  joista Cardellino suosittelee luopumaan, Cosmopolitanin sivuilta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.