Kyselyn mukaan miehet ovat todennäköisempiä teeskentelemään orgasmin kuin naiset.

Australialainen Sunday Telegraph -lehti teki lukijoilleen kyselyn, josta selvisi, että suurempi määrä miehiä kuin naisia teeskentelee orgasmin. Yli 1 200 vastaajasta 23 prosenttia miehistä myönsi teeskentelevänsä, kun naisista sen myönsi 20,6 prosenttia.

Kyselyn tulos vastaa vastikään tehtyä yhdysvaltalaista kyselyä, josta kävi ilmi, että 1 080 miehestä noin yksi neljästä myönsi feikkaavansa orgasminsa. Sunday Telegraphin kysely paljasti kuitenkin muitakin asioita, joista miehet valehtelevat sängyssä.

Jälleen todennäköisemmin kuin naiset, miehet eivät sano tosissaan ”rakastan sinua” seksin aikana. 25,4 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoi valehtelevansa tunteistaan kiihkon vallassa. Naisten prosenttiosuus oli huomattavasti pienempi, 6,1 prosenttia.

Miehet myös teeskentelevät olevansa seksituulella herkemmin kuin naiset. 32,5 prosenttia miehistä myönsi tehneensä niin, kun taas naisista 19,9 prosenttia kertoi valehtelevansa seksihaluistaan.

”Miehet teeskentelevät samoista syistä kuin naiset. He auttavat partenerin egoa, he eivät halua loukata häntä, he haluavat seksin päättyvän, että voivat nukahtaa taimennä kotiin”, kertoo Debby Herbenick seksuaalisenterveyden edistämiskeskuksesta Indianan yliopistosta.

Lähde: Huffington Post

Kommentit

Kommenttia