Näistä 15 kehonkielen merkistä tiedät, että parisuhteenne on pulassa – tunnistatko merkit omasta suhteestasi?

Kumppanisi kehonkielestä on usein helppo lukea, mitä hän oikeasti tuntee sinua kohtaan.

Kaikki meistä toivovat, että voisimme luottaa siihen, että kumppanimme kertoisi meille totuuden siitä, mitä tuntee suhteessa. Ikävä kyllä tähän ei aina voi luottaa, eikä kumppanisi välttämättä puhua pukahda, vaikka miettisi eroa. Opi tunnistamaan kehonkielen merkit ja saatat saada oikean käsityksen suhteestanne!

 1. Jalat osoittavat sinusta poispäin
  Jos olet huolissasi parisuhteestasi, tarkkaile kumppanisi jalkoja, kun keskustelette. Kumppanisi saattaa kääntää päänsä suuntaasi kohteliaisuudesta, mutta jos jalat ja keho osoittavat toiseen suuntaan, saattaa kumppanisi olla menettämässä kiinnostuksensa sinuun.

 2. Jalat ristissä
  Jos teillä on kiihkeä keskustelu ja kumppanisi jalat ovat ristissä, on tämä selkeä merkki, että kumppanisi on alitajuntaisesti henkisesti hyvin kaukana sinusta. Tämä ei ole hyvä uutinen suhteellenne!

 3. Kauemmas nojaaminen
  Tarkkaile, kuinka paljon etäisyyttä kumppanisi pitää sinuun, kun istutte vaikkapa sohvalla. Jos kumppanisi jatkuvasti nojaa poispäin sinusta, hälytyskellojen pitäisi soida.

 4. Katse aina puhelimessa
  Tietysti kumppanisi katsoo puhelintaan ajoittain, mutta jos hän tuntuu hakeutuvan puhelimen pariin aina, kun sinulla on asiaa, on jotain pielessä.

 5. Ei katsekontaktia
  Toista ei tietenkään tarvitse tuijottaa silmiin 24/7, mutta jos kumppanisi välttää katsekontaktia kanssasi usein tai aina, hän saattaa valehdella tai olla etääntynyt sinusta henkisesti.

 6. Kädet puuskassa
  Käsien puuskassa pitäminen on alkukantainen vaisto suojella omaa vatsaansa, mikä parisuhteessa saattaa merkitä epäluottamusta tai halua lopettaa intiimi suhde.

 7. Kädet taskussa
  Jos kumppanisi pitää käsiä aina taskussaan, kun keskustelette, hän saattaa salailla jotain sinulta. Käsien taskussa pitämistä pidetään usein valehtelun merkkinä.

 8. Kävelette eri tahdissa
  Jos kävelette aivan eri tahdissa tai kumppanisi hölkkää puoli metriä sinua edellä, on ehkä syytä pitää keskustelu suhteen tilasta.

 9. Taputuksia selälle
  Vaikka selälle taputus on periaatteessa hyvä asia, ei se ole suinkaan positiivinen hellyydenosoitus kumppaniltasi. Eleestä puuttuu täysin romantiikka ja seksuaalisuus, mikä parisuhteenne kannalta ei ole hyvä merkki.

 10. Kaulan koskettelu
  Kaula on yksi ihmisen herkimpiä ruumiinosia ja sen koskettelu saattaa myös merkitä, että kumppanisi salailee sinulta jotakin.

 11. Kyynärpäät kiinni vartalossa halatessa
  Jos kumppanisi pitää kyynärpäitään lukittuna vartaloonsa halatessanne, se saattaa olla merkki, että hän haluaa mahdollisimman vähän fyysistä kontaktia kanssasi.

 12. Kellon katsominen jatkuvasti
  Jos kumppanisi vilkuilee jatkuvasti kelloa ollessaan kanssasi, se saattaa merkitä, ettei hän enää nauti ajasta kanssasi.

 13. Kosketuksen kavahtaminen
  Meillä on tapana osoittaa kiintymystä kumppanillamme kosketuksen kautta. Jos kumppanisi tuntuu säpsähtävän kosketustasi ja vetäytyvän pois, on tämä mahdollisesti tiedostamaton merkki siitä, että suhteenne on kuihtumassa.

 14. Innottomuus makuuhuoneessa
  Seksi vaatii valtavan määrän emotionaalista yhteyttä ollakseen nautinnollista. Jos kumppanisi tuntuu välttelevän seksiä, saattaa se olla selkeä merkki siitä, että jokin on pielessä.

 15. Silmien pyörittely
  Silmien pyörittely saattaa olla merkki halveksunnasta, joka on yleensä ensimmäinen merkki kohti eroa. Jos kumppanisi siis pyörittelee sinulle useinkin silmiään, on aika nostaa kissa pöydälle ja puhua asiat puhki!

Tuntuiko yksi tai useampi kohta tutulta? Teillä saattaa siinä tapauksessa olla edessänne puhumisen paikka. Jaa artikkeli myös seurusteleville ystävillesi!

Lähde: Best Life


Lyö 1€ Huuhkajille, voita 50€

1. Avaa ilmainen pelitili iBetille ja tee talletus, joka tuplataan (esim. 25€ talletuksella saat 50€ pelirahaa).
2. Lyö 1€ veto Huuhkajille.
3. Jos Venäjä kaatuu, saat 50€ käteisvoiton.