Naiset olivat odottaneet täysin erilaista lopputulosta kuin peilistä lopulta näkivät.

Kolmelle naiselle tehtiin jäynä: heille kerrottiin, että he saavat muodonmuutoksen, jonka inspiraationa toimisi Kylie Jenner, mutta todellisuudessa naisille tehtiin erilaiset pöhköt meikit. BuzzFeedin järjestämä pila kuvattiin tietysti myös videolle.

Naiset eivät saaneet nähdä itseään peilistä kuin vasta meikin valmistuttua. Meikkitaiteilija Denise jutteli naisten kanssa meikkejä tehdessään, jotta he eivät hoksaisi jotain epäilyttävää olevan meneillään.

Denise oli etukäteen päättänyt jokaiselle naiselle erilaisen tyylin: Michellestä tehtäisiin pesukarhu, jolla on kissamaiset viikset, Jade saisi todella oranssin meikin ja iloiset kasvot omaavasta Mallorysta tulisi klovni.

Lopputulokset nähtyään naiset olivat hämillään.

”Miksi minä näytän pesukarhulta”, Michelle kummasteli ja myöhemmin kertoi pesevänsä meikistä kaiken muun pois ripsiä lukuun ottamatta.

Jade naurahti videolla näyttävänsä kurpitsalta oranssin meikkivoiteen kera. Klovneja pelkäävä Mallory taas hieman säikähti omat kasvonsa nähtyään.

”Olen niin iloinen, ettei tämä ole aito muodonmuutos”, nainen tokaisi huojentuneena kuultuaan kyseessä olevan vain pila.

Katso naisille tehty pila jutun yltä.

Lähde: BuzzFeed

Kommentit

Kommenttia