Naisetkin nauttivat satunnaisseksistä – kieltäytyvät usein miesten käytöksen takia

Satunnainen seksi ei ole vain miesten juttu.

Pitkään on ajateltu niin, ettei satunnainen seksi kiinnosta naisia. Ajatusta tuki vuonna 1989 tehty tutkimus, jonka mukaan 70 prosenttia miehistä harrastaisi seksiä tuntemattoman kanssa, jos sitä hänelle ehdotettaisiin, mutta yksikään nainen ei suostuisi.

Lopputulos kuulostaa oudolta, joten psykologian ja naistutkimuksen professori Terri Conley Michiganin yliopistosta lähti tekemään aiheesta omaa tutkimustaan ja nykypäivän versiota. Conley sai selville, että 50 prosenttia naisista nauttii satunnaisesta seksistä.

Luku voi edelleen olla valheellinen ja liian pieni, sillä osa naisista ei välttämättä halua myöntää halujaan, koska se ei ole hienolle naiselle sopivaa. Evoluutiopsykologia ehdottaa, että naiset jättävät satunnaisseksin väliin luontaisen seksuaalisen himon puutteen vuoksi, mutta Conleyn mukaan syy on täysin toinen.

Conleyn mukaan naiset sanovat kiitos, mutta ei kiitos sen takia, että pelkäävät tulevansa tuomituiksi. Hän kertoo myös, että naiset suhtautuvat varuaksella yhden illan juttuihin ja sen nautinnollisuuteen uuden kumppanin kanssa.

”Syy miksi naiset sanovat ei satunnaiselle seksille tuntuu olevan se, että monet miehistä haukkuvat naisia hutsuiksi myöhemmin. Sen lisäksi monet miehistä eivät vaivaudu yrittämään olla hyviä sängyssä”, Conley viestittää miehille.

Lähde: Cosmopolitan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.