Tutkimustulos voi tuoda apua naisille, jotka eivät koe saavansa riittävästi nautintoa yhdynnästä.

Naiset käyttävät neljää tiettyä tekniikkaa, kun haluavat tehdä yhdynnästä itselleen nautinnollisempaa, kertoo Metro. Tämä selviää Indianan yliopiston lääketieteellisen sekä OMGYesin tutkimuksesta, johon osallistui tuhansia naisia ympäri maailman.

”Ensimmäistä kertaa meillä on yksityiskohtaista, tieteellistä dataa ymmärtääksemme tapoja, joilla naiset kokevat enemmän mielihyvää penetraation aikana. Tämä tieto voi auttaa meitä rakentamaan sanastoja kuvaamaan naisten mielihyvää, mitä ei tällä hetkellä ole”, tohtori Devon Hensel kommentoi tutkimusta.

Metron mukaan tutkijat keräsivät tietoa 4 270 naiselta ympäri maailman ja analysoivat tätä dataa nähdäkseen, löytyykö sieltä jotain toistuvia tapoja. Tämän jälkeen he vielä teettivät kyselyn 3 017 amerikkalaiselle naiselle saadakseen lisätietoja.

Tutkimuksessa havaittiin neljä yleistä tekniikkaa – rocking, angling, pairing ja shallowing – joita hyödyntäen naiset nauttivat enemmän yhdynnästä.

”Ennen tätä ei ollut sanoja tietyille tavoille, joilla naiset lisäävät nautintoaan. Toivomme, että naiset voimaantuvat kokeilemaan, mistä he pitävät ja hakemaan sitä, mitä haluavat niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolella, kun annamme näille olemassa oleville tekniikoille nimet ja näytämme, että ne voivat olla tehokkaita”, tutkija Christiana von Hippel sanoi.

Alta voit lukea näistä tekniikoista lisää. Tutkimus julkaistiin PLOS ONE -journalissa ja voit tutustua siihen lisää täällä.

Rocking, keinunta

Tutkimuksessa selvisi, että kolme neljästä naisesta (76,4 %) teki yhdynnästä nautinnollisempaa keinuttaen peniksen alaosaa tai seksilelua niin, että se hieroutui jatkuvasti vasten klitorista yhdynnän aikana ja pysyi täysin emättimen sisällä sisään ja ulos työntyvän liikkeen sijaan. Metron mukaan tämä on mainio tapa lisätä nautintoa, koska se keskittyy klitoriksen stimulointiin, mikä on olennaista, koska monet eivät saa orgasmia vain yhdynnästä.

Angling, oikea kulma

87,5 prosenttia naisista koki enemmän nautintoa yhdynnässä oikean kulman hakemalla, mihin liittyy lantion kiertäminen, nostaminen tai laskeminen alemmas yhdynnän aikana vaikuttaakseen siihen, mihin seksilelu tai penis osuu emättimen sisällä ja miltä se tuntuu. Tämä tekniikka vaatii kokeilua, jotta löytää itselleen parhaiten toimivan kulman.

Pairing, itse osallistuminen

Metron mukaan tämä tarkoittaa sitä, että nautinnon saaminen ei ole täysin kiinni kumppanista, vaan itsekin osallistuu siihen. Yli kaksi kolmesta (69,7%) naisesta koki yhdynnän nautinnollisemmaksi, kun osallistui itsekin siihen stimuloimalla klitorista sormella tai seksilelulla yhdynnän/penetraation kanssa yhtä aikaa.

Shallowing, vain hieman sisään

Tässä tapauksessa penetraatio ei mene syvälle. Tutkimuksessa selvisi, että 83,8 prosenttia naisista saa orgasmin useammin tai mielihyvä lisääntyy tällaisella tekniikalla, jossa emättimen sisään työnnytään vain vähän sormen, seksilelun, peniksen kärjen, kielen tai huulien avulla.

Lähde: Metro