Kaikilta se ei onnistu ilman erilaisia apukeinoja.

Osa naisista saa orgasmin helposti, osalla se vaatii enemmän työtä. Naiset paljastivat Women’s Healthille, kuinka erikoisilla tavoilla he saavuttavat kliimaksinsa seksin aikana.

Lue alta kuuden naisen kertomukset:

1. ”Ensin harrastamme seksiä lähestyssaarnaja-asennossa tai jollain muulla tavalla hetken aikaa, minkä jälkeen minun täytyy päästä päälle ja makoilla täysin horisontaalisti miehin vatsan päällä. Sitten minun täytyy vain hinkata hänen päällään pieniä ympyröitä hiljaisuudessa kunnes laukean. Olen kuin hiljainen Buddha ja yllättäen pääsen valoon ilman mitään ekstaasia siinä välissä”, kertoi 29-vuotias Jessie.

2. ”Sanotaan, että voi toimia, jos laittaa tyynyn takamuksen alle orgasmin saadakseen. Minun täytyy tehdä niin, mutta se tuntuu aina niin epäseksikkäältä, koska kesken touhun minun pitää asetella pehmusteita paremmin, että ne sopivat täydellisesti tarpeisiini”, sanoi Angie, 31.

3. ”Joskus kun olen lähellä, minun täytyy pidättää hengitystäni. Ihan kuin pelkäisin häiritseväni sitä ja säikäyttäväni orgasmin pois, joten koetan olla mahdollisimman paikoillaan. Kun viimein laukean, olen niin hengästynyt, että huohotan kuin susikoira”, paljasti tavoistaan 28-vuotias Chloe.

4. ”Pidän seksistä kylpyhuoneessa. Yleensä se tapahtuu sattumalta, hän vain nostaa minut ylös ja laittaa takapuoleni altaan reunalle ja alamme asiaan. Minä kuintekin laukean ainoastaan, kun olen olen pesualtaan reunalla ja pidän vieressä olevan kaapiston kahvasta kiinni oikealla kädellä, jotta en lipeä. Se on kömpelö asento ja näen itseni peilistä, mutta se toimii joka kerta”, 27-vuotias Bree kertoi siitä, mitä hänen laukeaminensa vaatii.

5. ”Tarvitsen paljon kitkaa ja painetta saadakseni orgasmin. Yleensä poikaystäväni joutuu painamaan kämmenen alaosalla voimakkaasti klitoristani ja liikuttamaan sitä todella nopeasti edestakaisin. Samaan aikaan minun pitää työntää kehoani hänen kehoaan vasten luodakseni paljon painetta. Joskus se tuntuu työläältä, mutta se on aina sen arvoista”, 34-vuotias Nicole sanoi.

6. ”Minun kohdallani klitoriksen pitää olla kunnolla mukana. Sitä varten poikaystäväni työntää melko hitaasti ja sitten laitan käteni sinne ja kaikilla viidellä sormella hieron klitoristani samalla. Joskus se tuntuu ahtaalta, mutta lopulta se on sen arvoista”, kommentoi Marnie, 28.

Lähde: Women’s Health