Nämä vinkit voivat auttaa, kun reidet hankaavat ikävästi toisiaan vasten kesällä.

Reisien hiertyminen yhteen on jotain, mitä voi tapahtua jokaiselle kuumalla säällä, olipa oma kroppa minkälainen tahansa. Varsin ongelmaista se voi kuitenkin olla, jos on isommat reidet, huomauttaa Daily Mail.

Kun lämpötilat ovat nousseet hellelukemiin, ovat naiset alkaneet jakaa sosiaalisessa mediassa vinkkejä, joiden avulla he estävät epämukavaa reisin hiertymistä yhteen. Daily Mailin mukaan esimerkiksi Louise Godfrey suositteli aloe vera -voidetta, kun taas cardiffilainen Zoe paljasti käyttävänsä pyöräilyshortseja mekkojen alla sekä suurta määrää talkkia.

Monet naiset sen sijaan suosittelevat käyttämään deodoranttia, sillä se luo suojaavan kerroksen, joka voi estää ihoa hiertymästä yhteen. Justthefwordblog suositteli Rexonan invisible aqua -deodoranttia, joka myös lupaa, ettei siitä jää valkoisia rantuja.

”Tämä on myös mainio tissihikeä ajatellen”, hän lisäsi Daily Mailin mukaan.

Derbyshirelainen Kerry suojautuu reisien hankautumiselta laittamalla leggingsit mekkonsa alle, mutta myönsi, ettei se ole ihanteellisin ratkaisu.

”Minulla ei ole lainkaan itsevarmuutta kehoni suhteen, joten minulla ei ole shortseja ja hame johtaa kammoksuttuun hiertymiseen, joten p*rse, leggingsit siis”, Kerry kommentoi.

Daily Mailin mukaan aiemmin kesällä PrettyLittleThing aiheutti vilinää shoppailijoiden keskuudessa julkaisemalla hiertymistä estävät anti-chafing -nauhat, jotka maksavat noin 9 euroa. Ne laitetaan reisiin vähentämään hiertymistä ja hankautumista sekä helpottamaan kipua.

Tuote myi loppuun hetkessä jokaisessa koossa ja sen ostaneet ovat kilvan kehuneet sitä Twitterissä ja nimenneet sen Daily Mailin mukaan muassa elämänsä pelastaneeksi asiaksi ja sijoitukseksi.

”9 euroa ja elinikäinen ongelma on ratkaistu”, eräs tyytyväinen ostaja tviittasi.

Daily Mailin mukaan tuote muistuttaa sukkahousjen yläosaa ja on koossaan huomaaton, joten niitä ei huomaa lyhyenkään helman alta. Tätä kirjoittaessa tätä anti-chafing bandia saa PrettyLittleThingin verkkosivuilta muutamassa koossa – voit tutustua niihin tarkemmin täällä.

Lähde: Daily Mail


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia