Los Angelesissa asuva 34-vuotias Amina Mucciolo viihtyy värikylläisyyden keskellä – ainakin hänen kotiansa esittelevät Instagram-kuvat viittaavat siihen.

Mucciolon kodissa on violetit seinät, värikkäitä sohvia ja tyynyjä ja söpöjä koristeita. Keittiön kaapit ovat kaikki eri värisiä, ja tiskikonettakin koristaa sininen taivas valkoisilla pilvillä.

I got so many questions about my #kitchen that I decided to do a video all about how I achieved this look with #washitape Link in bio to watch! (Swipe through to see more pics!) #interiordesign #diy #cute #cloudlandliving

A post shared by Amina Mucciolo (@studiomucci) on

Kämpässä aina kevät

Mucciololla on oma design-yritys, Studio Mucci, jonka perustana on ajatus siitä, että jokaiseen päivään voi sisällyttää unenomaisia piirteitä. Studio Muccilla on oma Instagram-tili, jolla on jo 159 000 seuraajaa.

– Halusin tämän paikan tuntuvan elävältä taideinstallaatiolta. Lisäksi halusin, että täällä tuntuisi siltä kuin olisi aina kevät, sillä se on suosikkivuodenaikani, Mucciolo kertoo.

Sateenkaari seinällä

Mucciolo asuu sateenkaariasunnossaan miehensä Salvatoren kanssa. He ovat muuttaneet asunnon värikkääksi yhdessä. Yksi Mucciolon lempiasioista asunnossa on sateenkaariroiskeilla maalattu seinä, vaikka häntä hermostuttikin maalata se.

– Halusin sateenkaarielementin kotiini, mutta minua pelotti tehdä se. Seurasin kuitenkin vaistojani ja lopputulos on mahtava.

Current view as I work from home . What are you up to? #cloudlandliving

A post shared by Amina Mucciolo (@studiomucci) on

Mieskin viihtyy

Vaikka Mucciolon asuntoa voisi kuvailla tyttömäiseksi, hän kertoo myös miehensä viihtyvän siellä.

– Hän on niin hyvä tyyppi. Hän rakastaa asuntoamme, se tekee myös hänet onnelliseksi.

Lähde: Independent