Tämä ihonhoitoniksi ei olisi tullut ihan ensimmäisenä mieleen!

Tapahtumaketju sai alkunsa, kun nainen tapasi ystävänsä baarissa. Ystävykset ihastelivat kolmannen ystävän upeana hohtavaa ihoa ja halusivat kuulla hänen niksinsä noin hehkuvaan ihoon. Lopulta ystävä paljasti salaisuutensa: Hän kertoi käyttävänsä poikaystävänsä spermaa kasvonaamiona!


Nainen päätti kokeilla ystävänsä niksiä myös itse. Seuraavan kerran seksisession jälkeen hän otti talteen poikaystävänsä spermaa ja siveli sitä kasvoilleen.


Kahdenkymmenen minuutin kuluttua nainen katsoi peiliin ja huomasi, että hänen ihonsa oli täynnä kirkkaanpunaisia laikkuja ja silmät olivat niin turvonneet, että hän pystyi juuri ja juuri näkemään! Nainen joutui lähtemään nopeasti sairaalaan, jossa lääkäri kysyi, mitä nainen oli sivellyt naamalleen. Nainen ei kehdannut tunnustaa, vaan väitti käyttäneensä uutta seerumia.


Nainen laitettiin nopeasti tiputukseen, jossa hän sai antihistamiinia oireisiinsa. Lopulta turvotus alkoi laskea ja hän pääsi pois sairaalasta.
Tämä jäi – ei kovin yllättävästi – sekä ensimmäiseksi että viimeiseksi kerraksi, kun hän kokeili kyseistä niksiä.


Kun haluat ensi kerralla hieman lisää hehkua kasvoillesi, kannattaa siis turvautua perinteiseen kaupasta ostettuun kasvonaamioon, eikä kokeilla tätä ”omatekoista” maskia huono-onnisen naisemme tavoin!

Jaa artikkeli myös kauneusnikseistä kiinnostuneille ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan