Tutkijat ovat selvittäneet minkälaisten miesten kanssa naiset todennäköisemmin laukeavat.

Jos haluat parantaa todennäköisyyksiäsi saada orgasmi seksin aikana, kannattaa etsiä kumppaniksi mies, joka on rikas, itsevarma ja viehättävä. Tällaiseen lopputulokseen ovat tulleet University at Albany -yliopiston tutkijat, kertoo New York Post.

Yliopiston tutkijat kysyivät nuorilta, heterosuhteessa olevilta naisilta tietoja heidän seksielämistään ja etenkin siitä, kuinka voimakkaasti ja usein he kokivat orgasmin. Tämän jälkeen tutkijat perehtyivät kumppanien piirteisiin, kuten tuloihin, luonteeseen, huumorintajuun, ulkonäköön sekä vartalon mittoihin ja pyysivät naisia arvioimaan kumppaniensa ulkonäön.

”Orgasmin voimakkuus oli yhteydessä siihen, kuinka paljon naiset tunsivat vetoa kumppaneihinsa, kuinka usein he harrastivat seksiä viikossa sekä seksuaalisen tyytyväisyyden arvioihin”, tutkijat totesivat New York Postin mukaan.

Tutkijoiden mukaan niillä naisilla, joiden ystävät arvioivat naisen kumppanin viehättävämmäksi, oli taipumus saada voimakkaampia orgasmeja. Seksuaaliseen tyytyväisyyteen oli yhteydessä myös se, kuinka paljon naiset tunsivat fyysisesti vetoa kumppaniinsa sekä miehen hartioiden leveys.

Tämän lisäksi tutkijoille ilmeni, että naiset harrastivat enemmän säännöllistä seksiä ja saivat säännöllisemmin orgasmeja hauskojen miesten kanssa.

”Naisen kumppanin huumorintaju ei pelkästään ennustanut hänen itsevarmuuttaan ja perheen tuloja, vaan se ennusti myös naisen taipumusta tehdä aloite seksiin, kuinka usein he harrastivat seksiä ja paransi heidän orgasmien tiheyttä verrattuna muihin kumppaneihin”, tutkijat kirjoittivat tutkimuksessaan.

New York Postin mukaan on olemassa evoluutiollinen syy sille, miksi naiset nauttivat seksistä hyvässä kunnossa olevien, vahvojen ja hauskojen miesten kanssa: heidän kanssaan syntyy enemmän ”menestyneempiä” lapsia.

Voit lukea lisää tutkimuksesta täällä. Aiemmin kerroimme, kuinka orgasmit voivat auttaa naisia tulemaan raskaaksi ja voit lukea siitä lisää täällä.

Mitä mieltä olet tutkimustuloksesta? Kommentoi alla!

Lähde: New York Post