Näitä asioita tekevän / sanovan miehen kanssa ei ehkä kannata suunnitella toisia treffejä.

Ensimmäisille treffeille kannattaa mennä avoimin mielin, mutta silti kiinnittää tarkasti huomiota siihen, miten treffiseura käyttäytyy ja mistä hän puhuu. Ensimmäisillä treffeilläkin voi ilmetä jo erilaisia varoitusmerkkejä siitä, onko mies aikasi arvoinen vai ei.

Kiinnitä ensimmäisillä treffeillä siis huomiota näihin asioihin:

1. Hän mainitsee erilaisia kauneusleikkauksia

Tällainen mies etsii Your Tangon mukaan mallinukkea rinnalleen. Jos et halua olla esittelyvaimo, jätä tapailu yksiin treffeihin.

2. Koet olevasi treffeillä älypuhelimen kanssa

Hän jättää sinut huomiotta ja kesken keskustelunkin keskittyy siihen, mitä puhelimensa kertoo siskon kissan kaiman ristiäisistä. Hänelle olet kakkonen, puhelin on ykkönen.

3. Menneisyys on läsnä – vahvasti

Jos entiset kumppanit tulevat puheeksi, mutta aihe jää päälle, voi hän olla vielä kiinni exässään. Jos hänestä tuntuu, että jotain puuttuu ja sinä voisit täydentää hänen elämäänsä, joutuisit todennäköisesti vain laastariksi. Jos hän taas puhuu paljon lyhytaikaisista tyttöystävistään, tai säädöistään, hän ei todennäköisesti intoutuisi sitoutumaan sinuun ja jos haluat vakavaa suhdetta, tuhlaat häneen vain aikaasi.

4. Hän puhuu paljon – itsestään

Et saa häneltä suun vuoroa tai jos saatkin, hän olettaa sinun kysyvän hänestä jotain, jotta hän voi lisää puhua itsestään. Tämä on Your Tangon mukaan selvä merkki narsistista.

5. Hän vie sinut kalliiseen ravintolaan ja maksattaa puolet sinulla

Laskun maksaminen puoliksi on ihan ok, mutta jos treffiseura pyytää sinut kalliiseen ravintolaan, valitsee kaiken listalta itse sinun mielipidettäsi kysymättä ja laskun tultua pyytää sinua maksamaan puolet, hän todennäköisesti vain käyttäisi sinua myöhemminkin hyväkseen.

Lähde: Your Tango