Käyttäisitkö sinä tästä hinnasta samoja pikkuhousuja kolmen viikon ajan?

Käytät varmasti tälläkin hetkellä pikkuhousuja. Kuvittele, että käyttäisit näitä samoja pikkuhousuja seuraavan 3 viikon ajan ilman, että saisit vaihtaa niitä. Entäpä jos kaiken lisäksi olisi vielä hiostava kesä, kävisit salilla treenaamassa, treenaisit maratoniin ja sinulla olisi pahimmassa tapauksessa vielä kuukautiset samaan aikaan?

Joutuisit nukkumaan samoissa pikkuhousuissa ja kaiken lisäksi uskaltautumaan niissä vielä töihin! Mahdollisesti sinulla olisi vieläpä treffit sovittuna.

Lady Kitten -nimimerkillä esiintyvä nainen on tehnyt juuri tämän, mutta hyvä korvausta vastaan. Hän myy nimittäin käytettyjä pikkuhousujaan Sofia Gray -nimisellä nettisivustolla, jolla naiset voivat myydä käytettyjä alusvaatteitaan.

Mitä tällä bisneksellä sitten voi tienata? Lady Kitten kertoo, että pyrkii myymään 3–4 pikkuhousut viikossa. Hän on tienannut tällä viimeisen puolen vuoden aikana noin 3400 €, mutta nyt hän osui oikeaan jättipottiin! Pitämällä samoja pikkuhousuja 3 viikon ajan, hän onnistui tienaamaan 4200 €!

Ei mikään huono saavutus yrittäjähenkiseltä naiselta kolmen viikon työstä!

Gynekologi kuitenkin huomauttaa, että samojen pikkuhousujen käyttäminen 3 viikon ajan saattaa altistaa sinut erilaisille sienitartunnoille tai bakteereille. Kannattaa siis muista tämä ennen mahdollista uranvaihtoa.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan / Kuva: Jen Theodore, Unsplash