Meikkitaiteilija muutti itsensä puiseksi nukeksi meikkien avulla.

Meikkien avulla pystyy loihtimaan suuriakin muodonmuutoksia ja luomaan myös optisia illuusioita. Luova meikkitaiteilija ja body painting -osaaja Mirjana Kika Milosevic kuuluu näiden taitureiden joukkoon ja hänen tekemä puunukke-illuusio onkin alkanut levitä netissä.

Milosevic on YouTube-kanavallaan julkaissut melkein 11,5 minuuttia kestävän videon, jolla hän meikkien avulla muuttaa itsestään puiseksi nukeksi. Esimerkiksi hänen kaulansa muuttuu vain ohueksi valkoiseksi tikuksi meikkien avulla ja vatsa valkoiseksi vieteriksi – nukke-lookinsa hän viimeistelee laittamalla päähänsä sinisen peruukin ja silmiinsä piilolinssit.

Milosevic toteutti illuusionsa osallistuttuaan vuoden 2016 Serbian NYX Face Awardseihin, jossa hän myös nappasi voiton itselleen. Voit katsoa jutun yllä olevalta videolta Milosevicin huikean muodonmuutoksen, mutta jos haluat nähdä sen tiivistetympänä versiona, voit katsoa sen UNILAD:n Facebook-sivulla täällä.

Muita Milosevicin tekemiä upeita muodonmuutoksia ja hänen toteuttamiaan kehonmaalauksia löydät esimerkiksi hänen Instagram-sivultaan täällä.