Kuvankäsittelyn avulla on syntynyt kauniita kuvia vartalon jäljistä, joiden takia moni tuntee olonsa epävarmaksi.

Lähes jokaisen naisen vartalosta löytyy raskausarpia eli venetysjuovia. Moni tuntee olonsa epävarmaksi niiden takia tai mieltää ne ”viaksi” vartalossaan, mutta kollaasitaiteilija Sara Shakeel on käyttänyt osaamistaan hyödyksi ja julkaissut Instagramissa vaikuttavan kuvasarjan, jossa hän on muuttanut raskausarvet taiteeksi.

Hammaslääkäristä taiteilijaksi siirtynyt nainen on kuvankäsittelyn avulla lisännyt kuviin naisten raskausarvista kultaista glitteriä, kimaltavaa sinistä ja säihkyviä kristalleja. Lopputuloksena on syntynyt upeita, voimaannuttavia kuvia.

Cosmopolitanin mukaan Shakeelin teokset ovat saaneet uskomattoman vastaanoton hänen seuraajiltaan, koska hän on esitellyt monien mieltämät vartalon ”viat” virheettömänä taiteena.

Shakeel opetteli käyttämään Photoshopia, kun hänen viimeinen vuotensa hammaslääkäri opintojen kanssa meni mönkään. Surun ja masennuksensa keskeltä hän käytti kollaasejaan luovuuden kanavana.

”Muistan edelleen sen tunteen, kun tein nuo glitteröidyt raskausarvet ja minua pelotti julkaista ne”, Shakeel sanoi Cosmopolitanille.

”Olen pakistanilainen taiteilija ja raskausarvista puhuminen tai taiteen tekeminen niistä ei ole jotain, mistä yleisesti puhutaan”, hän jatkoi.

Shakeelin mukaan hänen kuviensa tavoitteena oli tuoda selluliitti, raskausarvet ja kehopositiivisuus esiin ja hän toivoo voivansa tehdä lisää kuvia sarjaansa.

”Raskausarvet ovat asia, johon samaistun todella henkilökohtaisesti”, Shakeel kertoi.

Äkillinen painonnousu jätti häneen jälkensä venetysjuovien muodossa ja ajatus vaikuttavien kuvien takana onkin se, että hän halusi täyttää ne jollakin sievällä – onnistuen siinä täysin.

I have never felt so powerful & liberated and so fucking proud of mystretch marks in my entire life !!! From where I come from & live , To be on the chubby side or to even talk about stretchmarks is not something one is proud of, i have seen my stretch marks grow from the day i started putting on weight, I'd be honest even before uploading it I was thinking why would anyone be interested in my concept of stretch marks turned into glitter or crystals!!! My god I was so wrong! Amazing people and women are already doing such an amazing job with representing these stripes and cellulite!!! Thank you for a beautiful response everyone!!!! I have been featured on @cosmopolitan & @yahoostylebeauty link is in my story. Support and love yourself for who ever you are! Cause there is someone out there sharing the same feelings as you are! There is one thing for sure YOU ARE NOT ALONE!!! #glitterstretchmarks #stretchmarks #happy #inlove #loveyourself #theweekoninstagram #instagram #tigerstripes . . This picture is by one of my amazing followers who was brave enough to share this with me!! Thank you love!!!!

A post shared by Sara Shakeel (@sarashakeel) on

Lisää Shakeelin upeaa taidetta löydät täältä.

Lähde: Cosmopolitan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia